teisipäev, 18. september 2007

Järjejutt Toomas ja Evelin: 36. peatükk



Evelin ärkas telefoni helina peale.
„Jah, kes on,“ küsis naine uniselt.
„See olen mina. Kuule, ma ei jõua homseks tagasi. Mul on väga kahju, kallis, aga mul on tegemist.“
„Mis tegemist?“
„Kui tagasi tulen, siis räägin.“
„Aga mul on ju see võistlus homme.“
„Katsu kuidagi ise kohale saada.“
„Sa siis ei tule.“
„Ei tule jah.“
„Sind ei saa üldse usaldada!“ karjus Evelin torusse ja katkestas kõne.
No on mölakas, mõtles Evelin. Tema peab muudkui avalikkuse ees head nägu tegema ja see on siis tänu! Naine võttis laualt õuna ja sõi seda, ise samal ajal värsket Kroonikat lugedes. „Häh, ikka panid vale pildi,“ mõtles ta valjult, „sai ju seletatud, et tuleb panna horisontaalis pilt, mitte vertikaalis. Tal pole vaja oma jalgu ja keha ülaosa koos eksponeerida. Nii soovitasid nõustajad. Mõjub liiga vulgaarselt.
Evelin mõtles, kas helistab kohe peatoimetajale, aga siis leebus. Ta vaatas veel korra pilte endast ja talle tundus, et neil pole suurt viga midagi. Aga järgmine kord. Järgmine kord ta enam sellist asja ei andesta. Et pannakse pildid, mis pole kokku lepitud. Või ta hakkab nii tegema, et saadab pildid ise. Mitte ei lase teha toimetuse fotograafil. Kuigi see toimetuse fotograaf tundus talle päris kena. Päris pandav, nagu mehed tavatsevad öelda. Viimane kord kinkis fotograaf talle juba roosi. Kui sedasi edasi läheb, võib sealt midagi kooruda. Ei saa seda võimalust kohe ära nullida. Ei, mõtles Evelin, ma ei ütle midagi. Las see fotograaf tuleb uuesti. Pildid on ikka täitsa head.

Evelin läks peegli juurde ja imetles taas oma alasti keha. Ta nõksutas puusi ja pigistas oma kõhtu. Sealt ei tulnud enam ühtki rasvavolti esile. Evelin oli armunud sellesse peegelpilti. Ta tõstis oma jalgu kordamööda ja sättis neid üksteise ette, nagu missid seda teevad võistlustel. Evelin silitas käega oma rindu ja tupe ümbrust. Talle tundus, et võiks minna vanni. Kuuma vanni, mis vabastab kõik pinged. Neile oli just pandud uus suur mullivann ja ta tahtis seda proovida. Ta läks vannituppa ja lasi vee jooksma. Ning pesi hambaid, ise end samal ajal peeglist jälgides. Ta vaatas oma rippu langenud rindu ja puusi ning karvutut häbet. See kõik tundus talle väga erootiline.

Evelin läks kööki ja võttis külmkapist kurgi. Sellise, mille ta oli eelmisel päeval poest välja valinud. Läks tagasi vannituppa, keeras vee kinni. Vann oli ääreni vahtu täis. Naine astus ettevaatlikult üle vanniääre ning laskus aeglaselt vanni. Nii et ainult peanupp paistis. Ta silitas vee all oma rindu ning kliitorit. Siis võttis vanni ääre pealt kurgi ja silitas sellega oma kliitorit. Edasi liigutas ta kurki aeglaselt tuppe ja välja. Vahu seest polnud midagi näha ja Evelin tundis end väga turvaliselt. Ta sulges silmad ja kujutas ette, kuidas temaga koos on vannis Brad Pitt, või pigem David Beckham. Jah, just Bechkam. Kes naist oma suure, kõvastunud riistaga erutab. Kes selle sügavale naise tuppe surub, nii et naine kiljub, pooleldi mõnust, pooleldi valust. Evelinile meeldis endale natuke haiget teha. See tundus talle väga erutav. Talle meeldis oma nibusid näpuga pigistada. Samuti kliitorit. Ja surus poest välja valitud suure kurgi nii kaugele tuppe kui ulatus.

Kommentaare ei ole: