laupäev, 17. november 2007

Üks õhtune anekdoot seoses Epp Petronega

Ja nüüd üks anekdoot, millel võib vabalt ka tõepõhi all olla.;)

See lugu pole iseenesest seotud ühegi armukesega, vaid Epp Petrone endise abikaasa Jaan Väljaotsaga. Nende kooselu oli selline üles-alla. Vähemalt viimased agoonia-ajad. Mingil hetkel otsustas Epuke, et ei saa ikka Jaanist loobuda ja läks mingi soolapuhuja juurde. Mingi nõia juurde, kus Ingridki käis, kui ta sai soovituseks omaenda uriini juua ja Ingrid siis jõi.

Epp sai ka igasugu nõuandeid. Ilmselt selliseid, et häbemekarvad tuleb või ja leiva vahele riputada ning siis vorst peale. Ja küüned tuleb endal lühikeseks lõigata, ja seda ei tea, kas ainult sõrme- või ka varbaküüned, aga igatahes tuleb need vanast kohviubade purustajast läbi lasta ning kohvi sisse puistada. Selliseid nõuandeid sai Epp siis soolapuhujalt. Aga tolku ei midagi. Epp oli hirmus pahane ja kirjutas Eesti Naisesse artikli, kuidas nõia juures käimine oleks äärepealt ta abielu purustanud.

Nagu nüüd teame, siis pold ei varbaküünte ega tupekarvade sisse söötmisest mingit kasu. Lahus nad on. Epul on see Justin, kelle ema ta oma blogis muudkui kirub. Jaan Väljaotsal aga üks ilus brünett, tema nimi kahjuks meelde ei tule.

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

See ilus brünett, kelle nimi sul meelde ei tule, on ju Betty Ester. Muide, kuulda, et Kroonika on tagajalgadel su viimase avaliku kirja pärast, Ingrid vesistab, kirjastuse boss lohutab töötajaid jne.

Anonüümne ütles ...

http://www.nadal.ee/13677

Huvitavat elu tõesti elanud, panin otsingusse Epp Väljaots ja leidsin sellise loo. Silma jäi üks põnev asi, kommentaarides - Robinson Allan??

Anonüümne ütles ...

räägi aga pikemalt, mis tagajärgi see avalik kiri täpselt toonud on seal?

Anonüümne ütles ...

Mina olen kuulnud Kroonika enda töötaja suust, et õhkkond on toimetuses närviline. Mitmed mõlgutavad lahkumismõtteid ja Ingrid on alailma närvis.

Anonüümne ütles ...

mitte ainult ei mõlguta mõtteid, vaid lahkuvadki. lausmaa ise tegeleb asjaga kuuldavasti, sest koguni nii närviline on see õhkkond seal

Inno ütles ...

Pedaru läks, kes sealt siis veel lahkumas on?
Ja kes siis Kroonikat teevad?

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.