esmaspäev, 21. jaanuar 2008

Tadaaa: Inno ja Irja bloog esitleb Rein Langi teist armukest: Kairi Õun


Kairi Õun, väljavõte Orkutist.

Informaatorid, kes on laiali üle maa, on teinud tublit tööd. Mitmed asjad hakkavad selginema. Aga kõigest järjekorras.

Esiteks, Kairi Õun (25) on siis see tips, kellega justiitsminister Rein Lang sattus laupäeva hilisõhtul ootamatusse situatsiooni Tartu klubis Maasikas, kus üks tätoveeritud inimahv oli toru küljes rippudes käivitanud automaatse tulekustutus- ehk sprinklersüsteemi, mille tagajärjel kogu klubirahvas veega üle valati. Kaasa arvatud Lang ja Õun, kes olid olnud ka näost veidi roostese vee plekkidega koos. Õun muidugi kriiskas, et teda pildistada ei tohi ja ähvardas klubirahvast vanglaga. See on nii temalik. Möödunud aasta kevadel, kui tal ei lastud Wikipedias tseneerida oma kallima Rein Langi kohta kirjutatud sissekandeid seoses Adolfi-teemalise sünnipäevaga Tartus Püssirohukeldris (sellest kirjutas blogija dukelplus), ähvardas Õun samuti politsei ja ma ei tea millega veel. Helistas isegi Floridasse Wikipedia peakorterisse, aga seal saadeti ta viisakalt perse. Asjast kirjutasid Postimees, SLÕhtuleht ja Päevaleht. Pärast Õun vabandas ja põhjendas juhtunut oma lihtsameelsusega. Umbes, et on natuke ohh-ohh, sealtkohast.

Igal juhul on tegemist küllalt käreda mutiga. Selline loll, aga aktiivne. Nagu kunagi eeskujulik komsomoliaktivist, pavlikmarozov, või punane khmeer. Ma kujutan ette, et ta on võimeline tapma, kui vaja. Töötab Rein Langi nõunikuna, varem olnud ka kaitseminister Jürgen Ligi nõunik. Ilmselt selline Reformierakonna sõdur, nõunik igal alal ja rajal. Ja Rein Langi ja Kairi Õuna tegemiste kohta on Wikipedias ilusti pikk sissekanne. Korralik plekk küljes eluajaks.

Ja veeb on täis Kairi Õuna iseloomulikku agressiivsust, tõeline naisamatsoon, tundub, et Reinule meeldivad piitsutamismängud:

Kommentaare ei ole: