reede, 22. veebruar 2008

Veidi inffi TV3 juhi Toomas Vara kohta


Kadri Adamson ja Toomas Vara, kujutis SLÕhtulehe veebist.

Meie kirjasaatjad, kes laiali üle maa, annavad teada:

Nagu ilmselt paljud teavad, elab ta koos näitleja Kadri Adamsoniga ja pole raske arvata, kus nad kohtusid: seeebiseriaali "Kodu keset linna" võtetel. Aga vähem on teada, et juba paar kuud pärast "tutvumist" oli Kadril kõhuke ees. Ning siis varjasid nood kaks oma suhet Toomase tütre eest varasemast suhtest.

Nüüd on Kadril juba teine laps Toomasega. Loodetavasti suurest armastusest.

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

tegelikult on väheusutav, et nad kohtusid "Kodu keset linna" võtetel. Adamson osales palju enne seda suvises ööprogrammis ma arvan selles samas Kanal 3-s, kus ta jäi paljudele esimest korda silma. Olen üsna kindel, et hiljemalt seal kohtas ta ka Toomas Varat.

Anonüümne ütles ...

Ei tea kuidas on ikkagi suudetud too tv3 nii nadiks nülgida?
Kohe nagu meelega võtavad vastu otsuseid, mis reitngut alla viib.

Anonüümne ütles ...

ja kus siin see uudis on????

Anonüümne ütles ...

See öösaade oli Kanal 2-s, mitte TV3-s (esimesele kommenteerijale).

Anonüümne ütles ...

Ei tunne seda naist isiklikult aga kuidagi aiman, et ta on tyypiline eesti naine: ilus v2ljast nagu lumevalguke aga sisu on m2da. Tema hing on tume, see on t2is viha ja valskust pilgeni ja ta on valmis sind ilma igasuguse sydamepiinadeta h2vitama.

Mul ei ole selle kohta mingit t6estust. On vaid sisetunne mis tekib seda naist telekast v6i pildi pealt vaadates. Ja see ei olegi ainult tema. Sama tunne tekib mul n2iteks Ingridi pilti vaadates. See on lihtsalt inimese silmades. Silmad on aken inimese hinge. Ma oskan nendest akendest sisse vaadata. L6puks ometi. Oleks ainult, et oleks seda osanud teha noormalt. Mu laste elud oleksid n2iteks lihtsamad olnud.


Muideks, Irja silmad mulle ka ei meeldi. Ma ise ei usaldaks seda naist. Aga v6ibolla olen ma lihtsalt elus liiga palju k6rvetada saanud. Ma ei usalda enam yhtegi naist yle 17 aasta vana. :-) Nii, et Inno, eks aeg n2ita. Eks aeg n2ita. Aga ma olen seda v2hemalt 6elnud. Eks sa kungi siis ise ytle, kas mul oli 6igus v6i ei olnud. Olen ise kolmanmdas abielus, nii, et ...

Aga sinu silmad, Inno ... need on heatahtliku ja parajalt naiivse inimese silmad. Kuigi tarkust hakkab sinna kogunema.

Edu soovides.

Irja ütles ...

Mnjahh, seda on paljud mehed minu kohta öelnud, et nad ei loe mu silmadest midagi välja ja seega ei usalda... Sellised silmad on ka mu emal ja tema isal - mongolisilmad. Ema isaema olevat olnud tatarlanna.

Ema on mul sõjakas ja vanaisa oli Tshingish-khaan ise, kui talle midagi halvasti öeldi, siis peksis kogu küla segi. No mina vast nii hull pole :), kuigi eks mõjutusi olen sealt saanud küll, jahh.

Arvan, et eks kõik võõrapärane näib esmapilgul kahtlane. Enamik eestlasi ju halli- või sinisilmsed ja suurte silmadega. Portugallastele, näiteks, mäletan näisid just heledad silmad ebausaldusväärsed - sest seal on kõikidel pruunid silmad!

Inno ütles ...

Ma tänan, naiivne olen ma kindlasti, kas aga heatahtlik, eks seda elu veel näita.;)

Aga mis Irja silmadesse puutub, siis tundusid mulle pruunid silmad juba lapsest saati võõrad. Ma pelgasin neid, pidasin pruunide silmadega inimesi veidi salapärasteks ja mingil juhul poleks ma võtnud omale pruunide silmadega naist.

Aga nüüd on mul naine pruunide silmadega. Mis on tegelt rohekas-pruunid, kui lähemalt vaadata. Ja vägagi heatahtlikud, tegelikult.

Irja ütles ...

Stay tuned, meie igatahes oleme teleülekande ajal teleka ees ja klõpsime pilte :)

Anonüümne ütles ...

Jah, silmad on tõesti hingepeegel. Innol on vaieldamatult pailapsesilmad ja Irjal on ka lapsesilmad aga kelle kohta kohta võiks öelda, et see laps on vana naaskel. Selline, kes õpetajatele ainult pinnuks silmas.