reede, 20. juuni 2008

Naklased - loomad või inimesed?

Tuli huvitav küsimus, millele tahaks vastata.

Karjad kuuluvad loomariiki, arvan ma, aga NAKis on siiski rõõmustavalt palju iseseisvalt mõtlevaid inimesi, kes kogunevad vaid selleks, et koos juua ja nikkuda, nii et loomad nad kindlasti pole. Vähemasti mitte kõik.

Teatavaid loomariigi jooni NAKis siiski on. Nimelt on NAKis oma isake ehk baatjushka, kes ootab, et tema ees kümme korda kummardatakse ja öiti käsu peale uksi avatakse. Selline dominantne isane, kellega kõik NAKi naisliikmed seksida tahavad. Kõik peab käima selle dominantse isase meele järele ning kui sa juhtumisi tema meele järele ei ole, siis on osa karjast sul kallal. Täheldasin seda tüli ajal, et kui ma kirjutasin siin blogis ausalt, mis toimus, siis minu NAKist väljaastumist nõudsid just NAKi naised, kes siis ilmselt lootsid sellele isasele niimoodi meele järele olla ning seeläbi karjahierarhias tõusta. Osad olid vait (muretsesid oma positsiooni pärast karjas?) ja osad astusid minu kaitseks välja. Neid viimaseid julgen küll inimesteks pidada. Hiljem muidugi kuulsin, et dominantne isane oli nende peale minuga suhtlemise pärast väga pahane olnud ning käskinud valida, et kas mina või tema. Mispeale üks iseseisvalt mõtlev meesnaklane astus kogunisti protestiks NAKist välja. Ütles mulle, et talle ei meeldi, et teda selliste ultimaatumite ette seatakse.

Nii et täpset vastust ei oska anda. Ehh, loovad tüübid, küllap on ikka inimesed, ainult kergelt loomastunud.

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mida see NAK tähendab? Noorte Autorite Klubi?

Kuidas määratletakse noorust? Mis saab sellest õnnetust liikmest kes kogemata vanaks saab? Visatakse välja? Tõstetakse liikmemaksu? Ei lubata enam klubi noori naisi nikkuda?
Kas midagi peab kirjutama ka või saab niisama hea nalja ja nikumehena ka liige olla? Kas on mingi järjekord liikmeks saamisega? Kui miut liiget iga aasta vastu võetakse? Kas Aapo Ilvese juukseid tohib katsuda kui liikmeks saad?

Anonüümne ütles ...

Kas see isane kelle järgi jookstakse on Aapo Ilves?

Irja ütles ...

Nak tähendab Noorte Autorite Koondist. Noorust määratletakse selle järgi, et noor hing peab olema, ja NAKist välja astuda ei saa. Välja viskamise kohta on loodud pretsedent, sest mina olin esimene, keda prooviti eelmise aasta lõpul, kui me Ingridi-vastast kampaaniat korraldasime, kaks korda välja visata, küllap esimest korda NAKi ajaloos. Eestvedajaiks Aapo Ilves, Andra Teede ja Piret Jaaks.
Teine kord kogus Jaak Urmet lausa allirju, et kes mu väljaastumise poolt ning esitas NAKi nimel manifesti, et NAK ei nõustu meie tegevusega siin blogis.

Liikmeks saab praegu kergelt, tarvitseb vaid olla mõne naklase sõber ning juua ja nikkuda armastada. Boonus on, kui oled ilus noor tüdruk. Ikka vast tohib Aapo juukseid katsuda, kui liikmeks saad.

Irja ütles ...

NAK on muidu lahe kamp ja inimesed üsna andekad, aga paha on see, et nad ei salli erinevust. Sa pead joonduma kindla koodi järgi. Kui piire pushid, siis pead arvestama sellega, et kollektiiv ei taha, et üks inimene liiga esile trügib. Mina olin enne siuke väike hall hiireke, kes istus radika peal, aga nüüd, kus must sai piltlikult öeldes sõjaprintsess Xena, siis mulle tehti kähku selgeks, et Irja, su koht on siiski radika peal. Mida ma ei aktsepteerinud ning karistuseks oli kollektiivi avalik hukkamõist.

Anonüümne ütles ...

Arumaeisaa, mida ilusad noored tüdrukud küll selles pulstund ja ennasttäis vanamehenässis leiavad???

Irja ütles ...

Aapo on ülbe, ma arvan, et see lähebki naistele peale. Neile siis, kes otsivad ülbet meest.

Anonüümne ütles ...

Aitäh, Irja, vastuse eest. Ma ei saa sellest Aapo-fenomenist tõesti aru. OK, jätame välimuse kõrvale. Ei suuda küll midagi head arvata keskealisest mehest, kes ikka ainult piimalõhnalisi lapsi põrutada tahab. Järelikult on enda vaimse areng ka veel pubeka tasemel.

No ja ülbus... Selline cocky-attitude võib ehk tõesti mingil määral mingitele naistele mõjuda, aga kui ongi ainult ülbus, wannabe-olek ja selle taga sisu ei ole... No siis on see ülbus ikka ka nagu tühi pussutamine :)

Teemaväline küsimus: kuidas teie jaaniõhtut veedate?

Irja ütles ...

Meie oleme niisama kodus tasakesi. Oleme viimasel ajal kolepalju ringi rüselenud, tahaks puhata :). Grillime koduaias ja tsillime.