pühapäev, 20. juuli 2008

Urmas Paeti suhe oma sekretäriga võtmas tõsisemaid tuure


Välisminister Urmas Paet keskel ja tema sekretär Mai Jõgimaa paremal, ühel järjekordsel "väljasõidul". Kujutis Päevalehe veebist.

Me mõned kuud tagasi juba kirjutasime meie kalli välisministri Urmas Paeti abieluvälisest suhtest oma sekretäri Mai Jõgimaaga. Ja nüüd, nagu teatavad kirjasaatjad, kes laiali üle maa, on suhe juba õite tormiliseks arenenud. Ja kuivõrd etableerunud ajakirjandus Eestis sellistel teemadel ei peatu (inff on juba ammu laiemalt teada, aga ajakirjanikel keel lakkumisest sitane, mis muud see põhjus info varjamiseks olla saab), siis lugegem selle kohta Inno ja Irja blogist.

Niisiis, asi on arenenud õige kuumaks viimasel ajal, Paet võtab oma sekretäri muudkui reisidele kaasa ja arvata võib, mis asja nad seal ajavad. Ja see pull kestab juba pikemat aega. Igatahes ollakse Rävala puiesteel juba väga närvis. No arvata võib, et Urmas-poiss ei taha oma vanematest vendadest, Andrus-poisist, Jürgen-poisist ja Rein-poisist maha jääda. Neil kõigil teatavasti oma sekretäridest armukesed, nagu kunagi Hansapanga juhil Jüri Mõisal (ok, Laine polnud päris sekretär, ameti poolest). Aga viimane oli vähemalt aumees, kosis oma armukese ära, mitte ei lasknud ainult tööalaua all suhu võtta.

Ja paistab, et Mai on oma konto Orkutis kinni pannud, pärast seda, kui me temast kirjutame. Seal olla olnud päris põnevad pildid koos Urmase, või Urkiga. Mõnus koos reisida, eksole. Nagu Päevaleht kirjutab, nad juba üle 20 reisi koos teinud, seda ametlikult. Võib vaid ette kujutada, palju neid mitteametlikke "reise" tule. Oi-oi-oi. On vast elu!

Siin veel fotomeenutus Maikese Orkuti leheküljest:

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Oi, Paet võiks küll tuld ja tõrva kaela saada. See on tore, et temast kirjutate. Eesti väärib kindlasti paremat välisministrit kui tema, kes on oma kohal täiesti mõttetu ja saamatu ja Eesti huvisid oma saamatusega kahjustav. Ja selle asemel, et vähegi millegi asjalikuga tegeleda, hoopis paneb ministeeriumi tibisid. No tore lugu küll.

Anonüümne ütles ...

Kas te arva, et põhjustate selle sissekandega Paeda sünpaatsele naisele Tiinale ja kahele imearmsale tütrele kannatusi? Alles eelmine nädal kasvatasite endale korraks sahisevad tiivad selga ja mainitsesite kõiki stiilis rebjata-davaite-zit-drusno?! Tahaks kangesti teada, millel põhineb teie kaljukindel väide Paeda abieluvälisest suhtest? Vastus: kirjasaatjad, kes laiali üle maa, teatasid, ei tule arvesse. Need võivad teatada mida iganes, kas või seda, et Inno käis eile Ingridil külas, kas peame seda ka uskuma? kas keegi seda usub ka?

Anonüümne ütles ...

anon 2-le: selline on kuritegelik mõtteviis ja kurjategijatest eestis lahti ei saa, kui sinu mõtteviisi õigeks pidada!
Kui siin keegi oma perele halba teeb, siis on see hr Paet isiklikult, mitte see, kes on tema pahateole jälile saanud ja oma veebipäevikusse asja kirja paneb.

Anonüümne ütles ...

anole 20.46
Mismoodi saavad marionetid olla sümpaatsed? Nende ja sinusugustel tuleb näod ja silmad täis sõimata,kuradima värdjad!
Vaata youtubest filmi The Money Masters ja loe www.kaitsepolitsei.com-sellest selgub kõik mis toimub meie kodumaal ja mujal.