kolmapäev, 13. august 2008

Veidi uuemat hardcore-inffi Reformi kohta: Katja Ljubobratets pendeldab Ligi ja Rõivase vahel, Rõivas ei suuda valida Katja ja Luisa vahel


Kaks armunut Katja Ljubobratets ja Jürgen Ligi pärast Riigikogu valimisi, kujutis Eesti Ekspressist.

Ja nüüd veidi uuemat ja kuumemat inffi meie blogi kangelaste Katja Ljubobratetsi (see on see Ligi armuke, kes on sokutatud Riigikokku nõunikuna tööle), Jürgen Ligi ja Taavi Rõivase kohta. Alles me kirjutasime, et Rõivasel võib olla Luisa Värgi (selle noore hõbekõri ja tantsustaari) kõrvalt suhe Silver Meikariga:


Nüüd aga selgub, nagu teatavad kirjasaatjad, kes üle maa, et Taavi on hoopis pannud silma peale Katja Ljubobratetsile. Ta nimelt pendeldab Katja ja Luisa vahel. Ja lisaks muule maksab Taavi Katja lapse kulud, kuna Katja mees Peep on tõmmanud nelja tuule poole. Loo muudab pikantseks asjaolu, et lisaks Rõivasele maksab Katja lapsega seotud kulusid ka Jürgen Ligi, nii on Katjal topelt raha, mis teda loomulikult väga rõõmustab. Mõned kulud on Taavi ja Jürgen jaganud. Näiteks juunis saatis Jürgen oma rahade eest Katja Riiga puhkama, Taavi aga ostis talle uue ja hea jalgrattaga, et Katjake saaks oma kodukohas Koplis ringi sõita.

Katja igatahes ei pidavat sellise üle kurtma ja on kindel, et mõni neist meestest võtab ükskord tanu alla. Kuigi tuttavatele on Katja tunnistanud, et Reformierakonna nõuniku palk võiks suurem olla, või kui teda veel mõni reformar toetaks. Nii näiteks kukkus Katja kaks korda autojuhieksamitel läbi, mille korra plekkis kinni Jürgen, korra Taavi.

Oh elu-elukest!

Siin üks pilt Taavist koos Luisaga:

Väljavõte Delfi veebist.



Siin Katja Reformierakonna nänni sorteerimas.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

tüdrukud teavad, et riigikogusse pääsend poisid on kobedad peikad - mis muud! Sissetulekud toekad, vaba aega pillavalt käes? Neli aastat tundub pikk aeg olevat. Eks edaspidi näeb mis edasi saab.

Anonüümne ütles ...

No jah, väga praktiliselt korraldatud. Vanemad inimesed on rääkinud, et Vene ajal olla nutikamad naisterahvad endale lenduritega lapsi muretsenud ja siis alimentidest elanud. Nüüd siis rahvaasemike e riigikogulastega. Mine tea...

Anonüümne ütles ...

anole.13.10
Tean seda vana juttu.Juba lapsed pidavat unistama riigikogulase ametist.
Täitsa pael,lastel sellised igavad unistused.