pühapäev, 12. oktoober 2008

Soovitus: Virgo Kruve bloog


Väljavõte Virgo Kruve veebist.

Soovitan lugeda Virgo Kruve veebipäevikut. Ta on olnud usin meie blogis kommenteerija, aga vaatasin tema bloogi alles eile ja olin meeldivalt üllatunud. Väga kõva tase. Kes tahab hakata bloogi pidama, võtke kindlasti temast eeskuju. Ma mõtlen just vormilisest küljest, ja ka sisulise särtsu poolest. Tal on olnud viitsimist asjaga tõsiselt tegeleda. Ütleks, et see on nagu ajaleht.

Virgo Kruve kerkis avalikkuse huviorbiiti tänavu kevadel, kui ta tambiti suures ajakirjanduses maatasa selle eest, et oli mõned Isamaaliiduga seotud veebisaitide nimed enda nimele registreerinud ja need omakorda mingitele erootikasaitidele edasi linkinud. Mis iseenesest on selline pigem heatahtlik lõõpimine. Ja pole sugugi laest võetud. Käis ju Isamaaliidu üks endisi esinumbreid Jüri Mõis üksvahe oma sõbra Meelis Lao klubis Lily tüdrikutele suhu andmas ja see maksis talle linnapea koha. Mõis oli ka see mees, kes tegi Tallinnas võimuliidu venelastega (NB! Isamaaliit on küll venelastega koostööd teinud) ja selle vastu andis lubaduse, et Pronkssõdurit ei puututa, et see jääb oma kohale.

Ent Kruve sai selle tembu eest Keskilt noomida (mina oleks erakonna juhina teda pigem kiitnud, sest Keski rünnatakse, kotitakse ja mõnitatakse nii vasakult kui paremalt ja keegi vastu ei hakka, kuigi selline pehme vastuhakk on sageli just kõige efektiivsem, sest ega teine pool oma eksimusest enne aru ei saa, kui pole sama oma nahal kogenud) ja lõpuks astus erakonnast välja, või siis sunniti välja astuma (ta on 30aastane ja erakonna liige oli 11 aastat). Surve oli muidugi tugev, lehtedes ilmusid pealkirjad: "Keskerakondlane promob räiget pornoäri." Samas näiteks ei ilmunud Lauri Viikna möödunudaastase ohvriterohke tsirkusetuuri põlengu ajal pealkirju: "Reformierakondlane grillis Rakveres tsirkuse külastajaid."

Ja ma ütleks, et see lahkumine on Kruvele pigem hästi mõjunud! Ma sirvisin ka neid kohalikke omavalitsuslehti, mida Virgo varem toimetas, ja need polnud kaugeltki nii teravad kui tema bloog.

Ja mis mulle meeldib, ta on oma vasakpoolsetele vaadetele truuks jäänud, mitte ei lehvi nagu tuulelipp nagu suurem osa poliitikuid. Kellele pole olulised ei aated ega vaated, vaid ainult võim ja sellega seonduv raha.

7 kommentaari:

Edmund ütles ...

Tõepoolest, väga asjalik tüüp ja tema blogi.

Muidumeez ütles ...

Loen ka selle isiku blogi, sest vahel on hea olla kursis sellega, mida keskerakondlikud ajukääbikud maailmast mõtlevad ja arvavad. Kasulik lugemine.

Edmund ütles ...

Hähähähää, ma vaatan, et Virgo sissekanne kondoomiostmise teemal on meile teada-tuntud prominentsed blogosfääri kanatädid nagu Nirti ja Morgie kihama pannud. Minu jaoks on see selge märk, et ju siis teeb Kruve midagi õieti. :)

Anonüümne ütles ...

Kas te teete nalja? Virgo Kruve näol on tegu ju rumala tühikargajaga, kelle blogipostitused annavad märku kitsast silmaringist ja eriti šovinistlikust maailmavaatest. Kas või see, et ainult kondoome ostev naine on prostituut, kellel parklas kindlasti klient autos ootab.

Palun ärge promoge teda.

Anonüümne ütles ...

Kruve on paraku aferist ja egomaniakk. Kes teda is etunneb, teab, millest räägin. Tehniliselt võib blog olla tasemel, aga sealt paistab tema egomaniaklus kenasti välja. Piiratud mõtlemine sinna lisaks.

Anonüümne ütles ...

ettevaatust ärge olge sinisilmsed!
mina arvates on tegu tropiga,oma järeldused tegin tema kommide põhjal-

http://8mai.wordpress.com/2008/10/10/pildistame-kapot/#comments


5. Virgo Kruve - 11. October 2008

Mis sellest majast ikka pildistada. Ega tal jalgu all pole, et ära läheb. Väga mõttetu on laupäeval midagi pildistada, sest riik jälgib ju vaid inimesi ning mitte nende elamuid.
Aktsioonil on idee olemas, kuid pildistama peaks tööpäeval vahemikus 7.45 kuni 10.30 et saada pildi peale kõik seal majas töötajad. Vaataks neid lausa huviga. Ühte teame kõik, see on Kanal 2 Rentsli Reporteri saates olev noor mees, kelle nimi oli vist Sven Raudsepp (vabandan kui eksin nimega) ja kelle leivateema on Öise vahtkonna liikmete provotseerimine. See sama, kes visati Tartu mnt büroost jõuga välja.



7. Virgo Kruve - 11. October 2008

Nõustun: KAPO ametnikke pildistades oleks pildistaja samal tasemel KAPO ametnike tegevusega, mis tihtipeale on ebaseaduslik.
Kuid: tänaval avalikult pildistamine ei tohiks minu teada keelatud olla. Samuti ei ole tegemist seaduse mõistes jälitustegevusega, sest ma ei käi tal järel, kuula telefoni pealt, jälgi tema kodu või küsi pangaväljavõtteid. Rääkimata elektroonilise liikluse jälgmisest (Öise vahtkonna liikmetel kadus möödunud kevadel kodudest ka Elioni internett).


siit järeldub et tüüp suhtleb pozoorlastega ja on nende poolt,ning usub selle dozoori vanamoori juttu kes mingil protsessil raudseppa sõimas kapokax,antub vanamutt on mitmes vene tv intekas eestit fasistlikux riigix nimetand!

Anonüümne ütles ...

See Virgo Kruve isik vajab minu hinnangul professionaalset abi ja kiiresti