kolmapäev, 18. veebruar 2009

Mis mees on Urmas Klaas?


Väljavõte Postimehe veebist.

Hakkame koguma infot Urmas Klaasi, selle uue sotsiaalministri kohta. Sest hea teada, kes edaspidi riigile olulisi otsuseid vastu võtab. Ja mis selle paipoisi-imago taga siis on.

Pärit on mees Põlvamaalt (vana Võrumaa) Räpinast, 37-aastane, õppinud Tartu Ülikoolis ajalugu, uurinud õigeusu kiriku tegevust Lõuna-Eestis.

Praegu on tema kodu Tartus Tammelinnas, vanemate juures. Naist ei ole. Tal on olnud poiss-sõber endine pressinõunik, käib läbi Tartu poistega. Tallinnas lävib Madis Talgrega, endise Harju KEKi juhiga, kellele kuulub Põlva ajaleht Koit. Räägitakse, et Põlva maavanemaks oleku ajal (2004-2007) oli 2/3 lehenumbritest sees mesilugu Urmas Klaasiga, ses osas kindlasti veel vingem kajastus kui Ansipil Postimehes. Samuti tegi Koit Klaasile uhke valimiskampaania 2007. aasta Riigikogu valimisteks, kus Klaas kandideeris Võru-, Valga- ja Põlvamaal. Reformierakonda kuulub alates 2006. aastast.

Riigikogu liige, juhib majanduskomisjoni.

Äriga Klaas ei tegele, kuna on olnud ametikohtadel Postimehes, maavalitsuses ja Rigikogus pidevalt hea palga peal. Kagu-Eestis populaarne mees. Räägitakse, et on kaval, aga mitte tark.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

õpingukaaslased mäletavad Klaasi tasase ja tuhmi inimesena. püüdlik, aupaklik, mitte eriti andekas, aga töökas ning alati köökas ülemuste poole.

muiduinimesed mäletavad tema sugulise sättumuse otsinguid. kas homo või hetero (meeldisid sihukesed emalikumad ja tugevamad naised) või aseksuaal.

iseloomult pole paha inimene. aga kalduvus mingeid kurikaelu alandlikult ja nurisemata teenida on suureks miinuseks. käigu parem lõbunaiste juures piitsutamis ja mähkmeteenust saamas. ning kasvatagu endale selgroog.

Anonüümne ütles ...

kes see praegune harju keki juht siis on? millal talgre endiseks sai? te ei suuda enam nii lihtsat asja ka kontrollida.