teisipäev, 20. oktoober 2009

Вот тебе раз, Единая Исамаа!



Кохвик хаккаб тутвустама ууси Единая Исамаа лийкмэид. Саагэм туттавакс: Олэв Пулъдре.

Ausalt öeldes oleks päris huvitav kuulda Mart Laari kommentaari. IRL hakkab võtma, ütleks, päris põnevaid piirjooni. Vähe sellest, et seal karjäärikommunist Mihkel Juhkami. Nüüd üks päris leninist juures - Olev Puldre. Ootame huviga, millega IRL meid järgmisena üllatab.

18 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ma vaatan et see valimiskaotus loksutas teid ikka päris räigelt. te ei sa enam magadagi.

Anonüümne ütles ...

Valimiskaotus on ka teatud kommentaatoreid päris räigelt loksutanud - ei saa nad enam magadagi ...Võib-olla kogu Jedinaja Jisamaad koguni

Anonüümne ütles ...

Mees tegi lihtsalt pulli, kuid innot irjat ei saa ju naljast aru, nemad kummardavad Eedut ja palvetavad Putja poole.

Anonüümne ütles ...

nakse trakse inimesi on ainult 5. hahaa. kas pole vähe. üks fännab üht ja teine teist. ja siis paar kaasa klähvijat kah. aga ei midagi enamat. mis?? jama? tõde on valus. oi oi kui valus.
mis see isamaa siia puutub? kusik vehkis lipuga ju. hahaa.

Anonüümne ütles ...

Jah, näe, inimene oli kohe peast paha kesikerakonna liikmena. Tegi nii sürre nalju, et isegi Urrotürjal hakkas kusi peas keema. Hea, et nüüd on terveks saanud ja halvasti mõjuvast erakonnast välja astus, teine inimene kohe. Urrotürja on vist aga lootusetu juhtum. Aga las olla, nad teevad oma armsa debiilsusega ikka tuju heaks kohe hommikul.

Pakun kohe veel ühe "suure nalja" ka välja - järgmine kord volikogus küsige, miks sa Olev selliseid nalju teed? Aga enne ärge mingil juhul viidatud artiklit läbi lugege, naljatuju võib ära minna.

Hahhahahahahahahaahaaaa!!! On ju hea nali, eks?

Kesikud, muide, ei saa jälle üldse naljast aru!

Anonüümne ütles ...

Inno ja Irja. See pole lihtsalt võimalik, et ainult Keskerakond esindab tõde, progressi, eetikat, moraali, edumeelsust, püsiväärtuseid, armastust, hoolimist jmt.

Iga erakond koosneb inimestest. kellegi mõnitamine lihtsalt seetõttu, et ta kuulub Reformierakonda või IRLi ei ole asjakohane. Või seellepärast, et keegi neid pooldab. Mõlemad erakonnad on vajalikud, et demokraatlikud protsessid toimiksid. Inimesed, kes sinna kuuluvad, pole a priori kurjategijad. Saage aru, palun.

Anonüümne ütles ...

Savisaar oli kommunist. Tea, kas parteipilet on veel alles?

Anonüümne ütles ...

Päris piinlik, et täiskasvanud inimesed päevast päeva sellist (olles mitteropendav tütarlaps) jama kokku kirjutavad.

Anonüümne ütles ...

Kesikerakonna liikmed kaotavadki kontrolli aju üle ja hakkavad tegema imelikke "nalju", mis korralikud kodanikud nagu Urro ja Türja tagajalgadele ajavad:

Keskerakonna üks juhte sünnipäeval Saksa armee vormis

Loodetavasti kuuleme nüüd, pärast valimistel saadud hoopi, ka Viisitamme peatsest paranemisest ning liitumisest mõne normaalse parteiga.

Anonüümne ütles ...

puldre,ex ole ikka imelik küll ki valimiste järgselt võimule saanud erakonda karatakse,mõistetav üheti

Anonüümne ütles ...

loen esimest korda seda blogi ja imestama paneb ,et Innot ja Irjat kritiseeritakse nende sõnavara pärast, aga armsad kommijad,mis texti te ise suust välja ajate. Ning miks te seda blogi üldse loete kui see on nii nõme.Ja veel on uskumatu,et keegi ei süvene sja sisuni.Info mis siit tuleb on ju võimas.Kõik ju tahtsid avalikustaud linnajuhtimist. Siin ta on!

Anonüümne ütles ...

9.19-le soovitaks soojalt kaevuda blogi arhiivi sügavustesse. siis ehk saab ta aru, miks enamus kommijatest suhtub I&I just nii nagu oma kommides väljendab. Linnajuhtimises tuhnimine on vaid murdosake nende "üllast üritusest", sealjuures loomulikult helgeim murdosake ja võiks rangelt eraldivõetuna isegi aktsepteeritav olla. aga see oleks umbes sama kui õigustada pedofiili väitega, et "aga talvel toidab ta tihaseid."

Anonüümne ütles ...

need kritiseerijad on väikesed, alaväärsed tagakiusatud tüübid, kes oma mina kuidagi upitada üritavad. anonüümsus pakub selleks hea võimaluse. õigupoolest nad ei kritiseeri vaid mölisevad niisama. ilma igasuguse idee või mõtteta

ken taur

Anonüümne ütles ...

9.48 vastaksin,et sel juhul blogi lugemine ja sama sõnavara kasutamine teeb ju kirjutajast samuti pedofiili,asi ju huvitav, näe ilma blogita ei saa`? Loen praegu blogi ja nõustun et siin on ka seeosa olemas, mis mulle ei sobi.Kuid uskumatu ,et see info mis siin on ei tekita tormi ja ainult selle pärast et on inno ja irja kirjutatud.I&I soovitaks oma sõnakasutust veidi kontrollida. Teema on hea ja kui ka veel faktid ,on niigi hea. katrina

Anonüümne ütles ...

Kutsuks inimesi üles kõiki puldre ettevõtmisi boikoteerima. See mõjuks sellele limukale vast kõge paremini. On ju raha see, mis selle mehe südametunnistust suunab :)

Anonüümne ütles ...

kahju! just eile sai puldre kohta päris mitu head sõna öeldud,uskudes et teda ei pimesta raha ega võim,näed siis nüüd,mida saab veel üldse uskuda.Rakvere vanadega on vaja ju hooldekodud täita,ikka siis võimu juurde,uskumatu!

Irja ütles ...

10:04-le ütleks aitäh heade sõnade eest ja ken taurile ka. Luban pühalikult, et üritan oma sõnavara parandada ;)

blog himija i biologija ütles ...

mitte Бирумаа vaid Вирумаа ;)