kolmapäev, 2. detsember 2009

Vägivaldne tädi Rump-Pumpel saab loodetavasti advokatuurist kinga


Vägivaldne vandeadvokaat Mare Lust täna ETV ekraanil.

Täna oli siis ETV Pealtnägijas peastaar vägivaldne vandeadvokaat Mare Lust, kes nägi välja nagu õel nõid tädi Rump-Pumpel sealt Väikse Nõia loost.
Päris jube tegelane. Pereasjade ligi ei tohiks seda daami enam kunagi lasta. Palun! Ta suudab väga palju kahju teha, terveid perekondi teineteisega tülli ajada. Teda ei huvita absoluutselt mingid kokkulepped või kompromissid, ainult, peamiselt siis meestele võimalikult palju sitta kokku keerata, et nad mingil juhul oma lapsi enam kunagi ei näeks. Ja see jutt, et ta lapsi armastab, no sulaselge vale! Tal pole endal lapsi ja ei tea ta lastest midagi. Inimene, kes armastab lapsi, ei lähe teisele heast peast kohtusaalis kallale.

See inimene on hull!! Ta tuleks ravile saata, ausõna. Ja selline õitseb ja lehvib praegu kohtusaalides, mõnitab päevast päeva vastaspoolt, mehi, ja tema sõbranjedest kohtunikud koogutavad talle kaasa. Päris jube, mis toimub kohtusaalides tegelikult. Ja sellest ei kirjuta ükski leht, sellest pereasjade maffiast kohtus, kuna pereasjad peidetakse kõik saladuseloori taha, enamik istungeid ja asju on kinnised. Tegelikkuses pannakse seal toime kuritegusid, ja eriti just laste suhtes, kes kaotavad võimaluse näha oma isa, või osal juhtudel ka ema, aastateks.

Mind ennast on Lust kohtusaalis sõimanud kui voorimees. Samuti, ma arvan, et saatis mulle mobiili peale tapmisähvarduse. Samas mina ei teinud muud, kui kaebasin tema asju edasi ja esitasin arupärimisi. Selle peale mutt ägestus, täiesti hämmastav.

Siin üks stiilinäide Lusti igapäevatööst seoses ühe isaga, kellega suheldes tuleb ka rusikad appi võtta (see oli samuti inetu ja advokaadi koha pealt lubamatu, et ta oma kaasust avalikult Pealtnägijas kommenteeris, täiesti süüdimatu mutt):

37 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Aga see irivitav mees oli küll jobu kukk.

Inno ütles ...

No tal oli ka põhjust irvitada.

Anonüümne ütles ...

Mareke ei kannatanud välja,et tema vastu tema enda meetoditega võideldi.Ta on ise harjunud kamandama.

Inno ütles ...

Ma oleks ise ka irvitanud. Kui varem on Lust su üle irvitanud.

Inno ütles ...

Üks hea komm Delfist:
tuntud inimene, 02.12.2009 20:29
Olen olnud ka selle häbitu advokaadi haardes ja abielulahutuses sai tänu temale kannatada just meie poeg, kel käed värisevad tänini-20.a.vanune täna.
Ja ei olnud õiguskorda, mis seda nõida korrale kutsunuks.
Ilmselgelt pingutas üle.
Vara lõpuks jagasime ilma temata, endisel abikaasal olevat olnud seetõttu vist probleeme.
Uurisin juba siis Lusti tausta ja jõudsin väga imeliku info keskele, kus olid tema sõbrannad kohtuhoonetest ja seletamatu meestevihkamine.
Selline inimene ei saa olla vandeadvokaat õigusriigis.

Inno ütles ...

Veel, Delfist:
hm, 02.12.2009 20:52
Lust pani puusse!Vandeadvokaadina ei saa esitada tõestamata tõendeid ,sest kaldun arvama ,et neid lihtsalt ei ole.Hetkel tuleks kiiremas korras kohtualusel esitada kaebus laimamise eest!Silme eest läheb mustaks siis kui võimupiiride ületamise eest kohtumaja personali uks igaveseks kinni lüüakse.

aga, 02.12.2009 20:55
mis puhul sellised ähvardusd ühe kohtutegelase poolt? või selline "eetika" kuulubki meie kohtusüsteemi juurde a la raisk, annan nii et sured! ja ei karda ka aukohut? ikka kõva tegelane.

väga tark mitte kommenteerida, 02.12.2009 21:07
Tapmisähvardus on tapmisähvardus ja seda ei silu.

No comments!, 02.12.2009 21:11
Kui selline on tüüpiline eesti naissoo esindaja, siis pole midagi imestada, et Eestis nii palju homosid on!

Anonüümne ütles ...

Pealtnägijast jäi kõrva, et ta on ka sinuga Inno kokku puutunud!?
iluspoiss

Inno ütles ...

Ta on Ingridi advokaat.

Aga Delfist veel:
Riks, 02.12.2009 21:13
Mul isiklikult on ka selle mõrraga tegemisi olnud,nimelt kaitses ta mu exxi kes ise läks minema ja ei vajanud midagi niikaua kuniks ma aasta hiljem uue elukaaslase leidsin.Ja Lust oli ka siis kohtus väga ülbe niikaua kuni kohtunik ütles et viskab Lusti saalist välja.Siis võttis mutt ennast tagasi.

Anonüümne ütles ...

Ilma selliste Lustideta oleks mölakatel pidu VEEL rohkem põlvini!Edu talle!

Anonüümne ütles ...

Kas lustlik memm on vanatydruk?

Inno ütles ...

Veel:
mare on, 02.12.2009 21:36
tõeliselt haige inimene, kasutades täiesti ebainimlikke vahendeid oma vastaspoole mõjutamiseks. tean ühte kena naist kes vastu ei pidanud oma mehe ja lusti nõudmistele ja lahkus vabatahtlikult. kaks last jäid ilma emata.

to tuntud inimene, 02.12.2009 21:37
selliseid lapsi on sadu, kes kannatavad kui arulagedad vanamoorid kohtusaalis oma teatrit teevad, turvamehi kutsuvad, naeru pugistavad ning kliente oma lüpsilehmadeks peavad.

hoidke eesti vabariigi kohtusüsteemist nii kaugele kui suudate, jookske eemale tagasi vaatamata

Inno ütles ...

Veel:
.., 02.12.2009 21:47
Kuidas võtab üks advokaat õiguse anda hinnanguid, kes on normaalne inimene (mees), kes mitte? Kuidas lubab üks advokaat omale voorimehelikku suupruuki, seda veel kohtu seinte vahel. Advokaat, kes vastaspoolele kätega kallale läheb, on ebaprofessionaalne ja ebanormaalne! Minu arust teeb selline käitumine kogu advokatuurile häbi.

Anonüümne ütles ...

Nuuneh, eks Lusti vastane ole kah närviajav tüpp, selelest pervode parteist IRL. Nii et asi siin kahepoolne ikkagi...

http://www.irl.ee/et/Inimesed-ja-organisatsioon/Inimeste-otsing/Reigo-Vali

Inno ütles ...

Lust on küll vanatüdruk jah. Aga see üksi ei tähenda veel midagi, on ka väga normaalseid vanatüdrukuid. Lust on eriline frukt.

Ja kuigi mõned kiidavad teda, et hästi paneb. Lõppkokkuvõttes saab see kiitja ise ka pasa kaela. Konflikti lahendamine pole see, kui ühest poolest tuimalt üle sõidetakse, kuigi see võib algul tunduda kui suur võit ja Lust maru vahva tegija. Tegelikkuses kasutab ta lihtsalt ära inimeste heausksust, paneb nö tuima, kui Ansipit tsiteerida.

Anonüümne ütles ...

See Reigo Väli on ilmselgelt hälbega. Grimassitamine, ärplemine jne.

Aga vaadake ise.

Juhan = Reigo Väli.

Väga tuletab Urrot meelde, eriti kui meenutan, kuidas ta valimisdebatil Andres Jaadlat enda arust "liistule tõmbas". Äkki on nad Reigo Väliga vennad - sellised kaltsud ei saa ju ühest kännust kaugele kukkuda?

P.S: ma ei õigusta absoluutselt Mare Lusti käitumist, aga viide Reigo Väli kohtulikult karistatud ahistamissaagale on siin tasakaalu mõttes. Mäng käib ju kogu aeg Lusti väravasse. Mis muide on loogiline, teades et Lusti oli Ingrid Tähismaa lahutusadvokaat. Kas mõni veel ei saa aru, mille poolest Inno Tähismaa ja Reigo Väli sarnased on?

Anonüümne ütles ...

21:54 - see on teine Reigo Väli.

Inno ütles ...

Kino saab, Lust on stsenarist. Kui asjad normaalselt lahendatud saaks, siis selliseid triangleid poleks. Point ongi selles, et Lust seda ei suuda, asju normaalselt lahendada. Ajab inimesi omavahel veel rohkem tülli, õhutab ja provotseerib. Jube mutt. Sisuliselt kurjategija.

Anonüümne ütles ...

Poliitik Reigo Väli isikukood algab numbritega 3681228, "meie kangelase" Reigo Väli oma numbritega 3780523.

Anonüümne ütles ...

KUI Mare Lust EI oleks Ingridi advokaat, oleks sellel sissekandel ehk teine maik man. Aga Lust ON Ingridi advokaat ja selle tõsiasja jänesekõrvad paistavad iga Inno sõna tagant välja. Kaasa arvatud see, et Innokene paneb siin usinasti üles Delfis Lusti taunivaid kommentaare - nagu ei loeks inimesed ka otse Delfit ega näeks, et sama palju vähemalt oli Lusti pooldavaid komme.
Igatahes tundub kõva mutt olevat ja nii, nagu inimesed "hääletavad jalgadega", hääletavad nad ka rahakotiga ehk kui Lust EI oleks kõva mutt (loe: advokaat), poleks tal ka kliente, aga neid on tal oi kui palju. Ja sugugi mitte ainult naisi!. Nii et Inno, kui sa poleks oma koduse "juristi" peale lootma jäänud, vaid kohe nutuga Lusti juurde traavinud oma lahutusjamadega, oleksid ka ehk Ingridile ära teinud. Nüüd on hilja nuutsuda.
A mis puudutab Lusti ähvardusi teda ilmselgelt provotseeriva tüübi pihta, siis kirjutas Inno ka omal ajal, et näe, Ingrid kohe ajas ta nii endast välja, et kui tema poleks kõrtsi ukse tagant Irjat leidnud ja tänu sellele kodunt jeehat tõmmanud, oleks ta varem või hiljem Ingridi ära tapnud. Eks Lustil viskas ka kopa ette, Inno peaks ju sellest eriti hästi aru saama.

Inno ütles ...

Ma põhimõtteliselt ei võtnud advokaati, ega piinanud ka Irjat, kes pealegi tegeles oma isaga rohkem, sest minu arust peavad pooled ise oma asjad saama selgeks räägitud. Nüüd vaatan seda asja juba nagu filmi kõrvalt, et mis kõik veel toimuma-juhtuma hakkab ja kui perversseks võib asi minna. Tõenäoliselt tuleb Lusti asemele varsti uus frukt, seda põnevam.

Inno ütles ...

Kui selle hullu mutiga hakkad tõsist võitlust pidama, lähed ise hulluks.

Ja ma hoian raha tõesti pigem lastele kui advokaatidele. Mul on väga kahju, et Ingrid maksab advokaatidele seda raha, mis ma talle jätsin laste jaoks.

Anonüümne ütles ...

Huvitav, et mehed on võrreldes naistega alati halvemas seisus, mis puudutab perevaidlusi :S

Anonüümne ütles ...

Tuhkagi sa niisama midagi jätsid. Kui oleksid niisama jätnud (nagu üks ise kodust teise juurde lahkunud mees teha ju võiks), siis ei laulaks sa aastaid, kuidas Ingrid su paljaks tegi, ja siis poleks kellelgi vaja ka kohtuid mööda käia.

Anonüümne ütles ...

Ei , see on seesama Reigo Väli Lusti videost.

Täiesti selge, et mehega on midagi lahti. Arsti oleks tarvis.

Anonüümne ütles ...

Urro ja Türja, Führeril hakkas jälle halb ja ta märatseb Äripäeva veergudel!

Kirjutage kohe üks ülistav nupuke. Kaks oleks veel parem.

Staap.

Inno ütles ...

See on loomulik, sest pereasju menetlevad kohtunikud on naised ja nad tunnevad naistele rohkem kaasa.

Üks asi, mis mind kummastas, kui Lust ütles, et tema jaoks on see teater ja lava, justkui etendus, ent tema käte vahel on reaalsed inimsaatused, mitte mingid näitlejad. Räägib nagu see Sirli Tarve.

Inno ütles ...

23:08:
mis siis imelikku. Jätsin raha ja leppisime kokku, et pretensioone pole, elame rahus edasi. Mõne aja pärast hakkas Ingrid ise koos selle Lustiga kohtu vahet jooksma, et mult veel raha välja pressida. Ma olen sunnitud seda janti kaasa tegema.

Anonüümne ütles ...

Minul tekkis Reigo Väli idiootlikke grimasse, demonstratiivset kausta lappamist (huvitav, kas see oli tal üldse õigetpidi ees?) ja "hoolitsevaid" küsimusi vaadates igtahes mulje, et mõne jaoks pole kohtusaal mitte ainult teater, vaid lausa freakshow. Lust väljendus isegi leebelt.

Anonüümne ütles ...

suht mõttekas on delfi kommentaare pasteda siia, enamus need sõimavad ju kesikuid ja innot/irjat... vajalik on teri välja noppida :D

Anonüümne ütles ...

Kahjuks nimetet prouat isiklikult ei tunne, kuid teleekraanil oli naisterahvas, kellel oli tõsiseid probleeme emakeelse väljenduse, loogilise lauseehituse ning argumenteerimisvõimega. Kui hull peab siin riigis asi advokaatidega olema, kui selline madal laup saab inimesi esindada...

Anonüümne ütles ...

Einoh kui on juba läinud selgitamiseks, eks siis selgitame edasi. Nii et Inno, palun täpsusta, MIS raha sa "jätsid". Kas selle, mis oli teie ühisel arvel? Või selle, mis oli köögilaua sahtlis? Või ma ei tea, kus mees ja naine veel raha hoiavad, mida üks siis teisele "jätta" saab? ja kas seda raha (mis loogiliselt võttes oli perekonna ühine, ehk siis sinu osa oli max 50 prossa) oli nii palju, et sinu lapsed saavad selle eest toudetud-kaetud-koolitatud?

Inno ütles ...

Ma ei täpsusta, aga seda oli palju.

Anonüümne ütles ...

Kriitikutele teadmiseks, et soovitan selle prouaga isiklikult kohtuda ja paar sõna räkida ja olen kindel, et teete 2 minutiga minekut. Kui teil pole just sado-masohistlikuid kalduvusi ja ei lase tal ennast mõnitada ja alandada. Kusjuures Mare Lust teeb seda oma enese klientidele kah, mitte vaid vastaspoolele.
Saates ta ju ütles Mihkel Kärmasele otse välja seda.

Samuti seda et tema jaoks Eestis mehi pole,
Seega kõik mehed on sead, on Lusti sündroom.
Noh mis teha, kui vanamutt pole 30 aastat keppi saanud ja oma kibestumist elab meessoo peal välja, sõnu ja käitumist valimata!

Selliste muttide koht EI OLE ADVOKATUURIS!

Anonüümne ütles ...

huvitav, et järjekordselt leidsid türjod mingi erilise sitapea , keda kaitsta. On kohe anne, ikka haaavelid ja grossid ja reigod.
loomulikult läheb normaalne inimene endast välja kui selliste värdjatega asju peab ajama.inno on ise ju samasugune rets ja tüütaja.

Anonüümne ütles ...

JÄÄME LOOTMA, ET SEE VANAMUTT MINEMA LÜÜAKSE.

OLEN JU KAH "MEES" MARE LUSTI SILMIS.

Anonüümne ütles ...

Mare,tubli!Tee põrsastele säru nii et õled on õhus! Ometi keegi,kes teab kuidas tõbrastega tõbraste keeles rääkida!

Inno ütles ...

Pigem on hakatud Lustiga rääkima tema enda keeles.;)