pühapäev, 22. juuli 2012

Kas eestlased põevad Stockholmi sündroomi?

Paul Krugmani viimase postituse juures on kommentaarides üks tähelepanek, kus juhitakse tähelepanu võimalusele, et eestlased põevad Stockholmi sündroomi (kus ohvrid hakkavad õigustama enda kallal toime pandud kuritegusid):

This maybe related to the Stockholm syndrome. They have suffered so much senselessly, the last thing they want to hear is that it was pure stupidity! The political position of the power elite is also threatened, so they have to fume.

Ehk siis: eestlased on nii palju mõttetult kannatanud, et viimane asi, mida nad tahavad kuulda, et see kõik on olnud suur rumalus. Krugmani tähelepanekud on puudutanud ka riigi poliitilist eliiti, mistõttu pidi kuidagi reageerima.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mulle meeldib see komm:
Bill
If we all got Estoned,
We'd be all escrewed.

ja veel:
Dubaun
Estonia when you're driving in your car
Estonia when you're playing your guitar...

ja veel:
Technic Ally
Well, they’ll Estonia when you’re trying to be so good
They’ll Estonia just a-like they said they would
They’ll Estonia when you’re tryin’ to go home
Then they’ll Estonia when you’re there all aloneBut I would not feel so all alone
Everybody must get Estoned.

Anonüümne ütles ...

Kolm ühe vastu. Üks diagnoosib Stockholmi sündroomi, kolm näevad põhjust narkolepsias. Viimane on eriti ohtlik, kuna võib lõppeda avariiga.

Anonüümne ütles ...

Superhea tähelepanek, aga kus on väljapääs???

Anonüümne ütles ...

100% NÕUS

...aga eestlaste kallal niimoodi norida on silmakirjalik ja argpükslik, sest samad probleemid on igal pool. Miks keegi näiteks Venemaa kallal ei lõõbi? materjali on ju palju.

Anonüümne ütles ...

Estonia. We are all here, because we are not all there!

Anonüümne ütles ...

Nii nagu liigitame keeleoskuse järgi siin elavat muurahvust venelasteks ,peame ka Ilvest eestlaseks.Aga ta ei ole eestlane vaid ta enda nimetuse järgi, peab ta end Mustamere äärseks juudiks.Ilves ei ole isegi sündinud ega elanud Eestis ,kaheldav on isegi Eesti kodakandsuse omamises.Propakandaraadio diktori töökoha saamise eesmärgil oli sunnitud ära õppima eesti keele.Väidetakse ,et ta on isegi ENSV aegu käinud siit riigist mugavat töökohta otsimas aga pidi pettununa tagasi minema USA-sse.Ilves on kõige ehtsam rahvusnäidis kes elab teiste kulul ja varastab Eesti rahva tagant!Või oskab seda keegi teisiti nimetada?Krugmani ja Ilvest ei ole võimalik võrrelda mitte ühegi ala pealt.Ja arutelu nende vahelisest sõimlemisest on täiesti mõttetu.Nähtavasti vedas Ilves Riias oma nina täis ega andnud aru mida ja kellele ta ütles ning nüüd püüavad mainekorraldajad asja kuidagi siluda.Kuna alkoholi probleemid on mehel eluaeg olnud.Arvan ,et nende oranzidepundiga ta lombitagant siia saadeti kellest siis üks tapab usinasti oma rahvast ,teine istub juba trellide taga ja Ilves võtab mida võtta annab.Nähtavasti omab kohalike finantsjuutide toetust ja tema troonimine presidenditoolile oli üks nõuetest reformierakonnale, võimule pääsemiseks.Nii ,et kallid eestlased ,oleme saanud endile uue peremehe!Hitler oli ainuke kes julges välja öelda ,et juut varastab sakslase tagant täna millele ta oma võimu saavutas.Meie aga laseme rahulikult end paljaks varastada ja asjale lisab vürtsi veel see ,et ka varastamiseks on palgatud eestlased!