neljapäev, 3. jaanuar 2013

Kes nõustab Kaja Kallast?

Väljavõte Delfi Publikust.

Kaja Kallas paistab muidu tore inimene, aga meediaga suheldes kolistab ühte ämbrit teise järel. Pärast seda, kui ebaõnnestus intervjuus Elo Mõttusele, andis intervjuu Alari "minu bemmil uued kummid" Kivisaarele. Mis järgmiseks, kas Peeter Võsa?!

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Nu ma ei tea... Kivisaart ja Võsa nüüd küll ühte patta ei sobiks panna.

Inno ütles ...

Nad on samasugused ühe perse kaks kannikat nagu Kesk- ja Reformierakond.

Anonüümne ütles ...

Kaja on erakonna poolt üksi jäetud. Ta tegutseb rohkem üksildase hundina ja peab oma võitlust. Võitlust just sellise erakonna ja ideaalide nimel nagu see kunagi loodi. Ilmselt tuleb luua lõpuks uus erakond, kus ei oleks kohta tõusikutel, karjäärikutel ja õnneotsijatel.

Inno ütles ...

Kajal pole elus õnne olnud. Pärast seda, kui sebis oma endisele peikale vajalikud seaduseelnõud välja, jättis mees ta maha. Eks ta tõi erakonna kassasse ka mingi kopika ning valimistel hääled ja nüüd jätab erakond ta maha. Ta on ilmselt idealist, aga idealistidel pole poliitikas pikka pidu. Poliitika on räpaste inimeste sitane mäng, on seda olnud aastatuhandeid enne meid, on seda meie ajal ja on seda ka pärast meid.

jevlampi ütles ...

Just-just! Mind rehvormilembuses süüdistada ei saa, aga inimlik, suhtekorraldajatevaba kommunikatsioon oma edasi- ja tagasilöökidega keerab nunnumeetri nüüdki põhja.