neljapäev, 10. jaanuar 2013

Kuidas käituda litsaka naise puhul?

Sattusin kuulma üht juhtumit mehest, kes käis välismaal tööl, et perele raha teenida. Unistus oli Eestis oma maja soetamine, et saaks korterist ära suurema pinna peale. Naisel tekkisid aga Eestis uued nö silmarõõmud, kellega ta mehe teadmata ja mehe seljataga ringi aeles. Kui mees sellest teada sai, siis läks ta oma naise juurest minema, jättes lapsed naise juurde.

Mul on endal olnud elus samuti selline kogemus. Oma kogemusest võin öelda, et paljud eesti naised on küllalt litsakad, tõmbavad teiste meestega ringi, kui oma mees rabab pere toitmise nimel mitmel rindel tööd teha. Eesti mees on jälle küllalt heauskne ja naise litsakust ei oska tähele panna, jõuab sellele jälile tavaliselt liiga hilja, kui peres on juba lapsed. Kui mees siis oma litsaka naise maha jätab, on ta kõige suurem kriminaal, kellelt võetakse kohtu abil lapsed, määratakse kaela elatis ning parastatakse takkapihta, et oh kui loll mees. Naine jääb õigeks igal rindel, ta oleks justkui pühak.

Tekib küsimus, mida mees tegema peaks, või kuidas käituma sellises olukorras. Ennast kehtestada ja naist mehe ajaloolisel kombel paika panna ei saa, see on kuritegu. Mees peaks siis justkui pealt vaatama, kuidas naine teiste meestega ringi aeleb ja sellega leppima. Aga kui ta ei suuda sellega leppida? Kas on üldse mingeid võimalusi, et mees sellises olukorras näiteks lapsed enda juurde saaks?

11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Selleks ,et probleemi tegelik põhjus leida, tuleb küsida miks on naine litsakas?

Anonüümne ütles ...

Kade ei tohi olla. Hea meel peaks hoopis olema, et su naist ikka teised ka tahavad, et sa mitte ainuke tohmakas ole kes sellise luuaga koos suudab elada.

Ja kui on selline naine, kel on sade sees, et teistelt veel peale votab, siis ma oleks nagu v6i sees. Kusjuures, ma v6taks veel ise ka juurde. Peamine, et omavahel koos olles on tore ja l6bus, on vastastukune austus ja lugupidamine. Seksuaalne vabadus peab olema. See on delikaatne teema ja abielu ei tohiks olla mingi surmaloks mis koik teised partnerid eemale peletab. See on jube. Oota ainult surma, eksole.

Disclaimer: Minu filosoofia on mind pannud kolmandasse abiellu aga ma ei heida meelt. Olen ses suhtes veendunud optimist. Kui kellegil on probleeme siis need on neil, mitte minul.

Inno ütles ...

Litsakus on kinni naise väärtushinnangutes. See teadmine meid palju edasi ei aita.

Aga kui mees ei suuda leppida sellega, et naine küla peal teisi mehi magatab. Mis sellisel juhul teha?

Anonüümne ütles ...

Tuleb käituda nagu sina, elu lõpuni oma endist naist mustata ja manada, see on nagu narkootikum, sellest ei saa kunagi küllalt :P

Anonüümne ütles ...

Härra ise propageeris aastaid
tagasi litsakust.Lubas aferist
Kalle Muulile ka ise meesprosti-
tuudina tööle hakata.Ei saa pead
jaanalinnu kombel liiva alla peita!
Elu on läinud edasi.Nüüd pidid
eesti naised isegi Aafrikast musti
mehi Eestisse meelitama.Tasub olla
ettevaatlik,et üllatusena ei sünni
perre shokolaadivärvi laps.

Anonüümne ütles ...

to Inno

Aga millised on naise väärtushinnangud? kui isegi tema mees neid ei tea, siis mis suhe see üldse selline on? loomulikult toaline suhe laseb vett läbi nagu tolle paariga juhtus.

Inno ütles ...

Väärtushinnanguid on võimalik lühiajaliselt varjata, näiteks suhte loomise faasis.

Anonüümne ütles ...

Tohohh, nii, et sa jagad inimsuhted faasidesse? Eriti lahe tehnokraat ikka.

Projektip6hine elu, eksole.

Kuidas sul seni on lainud nende faasidega? Koik on korras, faasid paikas ja naisterahvastega suhted selged ja probleemitud?

Anonüümne ütles ...

Inno,

Guugelda Andrew Barnes and tantra, samuti kuula tema intervijuud Hallo Kosmose 16 septembri saates ja vaata tema videosid youtubis kus ta demonstreerib seda millest ta raagib.

Ma arvan, et nende "litsakuste" p6hjused on sygavamal ja lahendused hoopis ligemal kui me arvata oskame.

Anonüümne ütles ...

No ikka hästi paned küll!Nii palju naisi oled läbi käinud,et võtad õiguse õelda,et paljud eesti naised on litsakad?Kui sulle kõik sellised juhtunud,siis tuleb ikka endal peeglisse vaadata!Kui minu endine mees oli joodik,siis mina ei arva kindlasti,et eesti mehed on enamasti kõik joodikud.Igal asjal on mitu külge ja teist osapoolt ärakuulmata ei saa kunagi mingeid kindlaid järelsusi teha.

Anonüümne ütles ...

Innol on õigus, osad naised ongi paadunud litutajad ja seal ei aita enam miski. Kommenteerijate hulgas on alati näha kiunumist, et järelikult oli naisel kodus midagi puudu ja mees on üldse kõiges süüdi.