reede, 15. veebruar 2013

Eestlane pole enam millegagi rahul?!

Küll ei kõlba hümn, küll ei kõlba tasuta bussiliiklus, küll ei kõlba tasuline bussiliiklus, küll ei kõlba toit, küll ei kõlba riigikogu, küll ei kõlba valijate otsus, küll ei kõlba see ja küll ei kõlba teine.

Paistab, et eesti rahvas pole enam millegagi rahul. Kui veel paar aastat tagasi kritiseeris valitsust vaid Inno ja Irja Kohvik, siis nüüd teevad seda isegi taksojuhid. Siit moraal: valitsusel on mõistlik juba esimest kriitikat kuulda võtta ja sellega arvestada, kui ei taha lõpuks endale tõmmata kogu rahva pahameelt. Arenenud demokraatiates juhid reeglina nii talitavad, mitte ei hakka kriitikuid maha tampima, nagu see on tavaline totalitaarsetes režiimides. Eesti juhid ei tohi unustada, et pole enam 1930ndad, kus juhid võisid teha mida tahtsid, praegu on Eesti Euroopa Liidus ja käes 21. sajand, kus diktatuurid kukuvad isegi Aafrikas.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Kommentaare artiklile "Advokaat: löökaugus auto lõhkumisel tuleb kutsuda politsei":

Jänes 12.02.2013 14:43

Vaene politsei. See hakkab nüüd kuhjas igasuguseid auguväljakutseid saama. Samas kord on kord ning senikaua, kuni teeremont on kallim üksikute sõidukite remondist ilmselt midagi ei muutu. Minul endal on juba ammu kõriauguni sellest, et kaherealisel teel ei ole võimalik kummaski sõidureas sõita - vingerdad kord ühel kord teisel ning selle asemel, et tähelepanu oleks jalakäijatel või teistel sõidukitel, jõllitad asfaldiauke ja mõtled, et terve rehviga koju saaks. Liiklusohutus, myass. Moblaga lobisemine või purjus peaga sõitmine on oluliselt ohutum. Ahjaa, mille järgi tunda ära Tallinna tänaval liiklevat purjus juhti - ta sõidab sirgelt! Teised vingerdavad aukude vahel.