neljapäev, 7. märts 2013

Eestlane on seksilõvi

Väljavõtted db.lv ja spiritualnetworks.com veebist.

Saagem tuttavaks: need kaks kena noort inimest on Urmas (43) ja Katrin Silman (32), kes meedia andmetel seksisid Bali saarel ühes pühas hindu templis.

Lugu ise on üleval ka kohalikus veebis merdeka.com. Loo pealkiri kõlab indoneesia keelest tõlgituna: Templis seksimiselt tabati kaks valget. Abielupaar toimetati politseijaoskonda, aga vabastati vahi alt, kuna nad ei teadnud, et templis seksimine on keelatud. Abielupaari avastas templis seksimas üks kohalik küla noortejuht, kes tuli vaatama, kuidas kulgevad uue templi ehitustööd. Siis märkas ta kahte valget inimest templi territooriumil seksimas. 

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

KUis eestlastest jahupead selle peale ei tulnud et templis ei tohi seksida?

Ainukesed kes alati propageerivad seksi templis on siian olnud vabamyyrlased.

Kas nemad kah?

Anonüümne ütles ...

Kuidas see sinu asi on, mida teised inimesed teevad? Vaata ennast kõigepealt! Juba oma vihkamisega oled sa suurema kurja tegija kui see õnnetu abielupaar, kes lihtsalt vahele jäi. Ja tõesti - tulgu see jumalake ise säält posti otsast alla neid karistama, või mida iganes. Aga see on lihtsalt kujuke, eksole?

Anonüümne ütles ...

Siin on refereering teie blogile. Vahva, kas pole?

http://rahvahaal.delfi.ee/news/uudised/enam-ei-julge-blogijatega-samas-seltskonnaski-olla.d?id=65794414

Ma oleks saanud teiega kohtuda kui te Hay Adamsis peatusite, aga ma ei tahtnud teie blogisse sattuda. Teie hotell paistis mulle minu office aknast. Kurb ja naljakas see blogija elu. Ma oleks teile Washingtoni naidanud, teid ringi s6idutanud aga ... mnjah.

Anonüümne ütles ...

Seks avalikus kohas? oh sa mait, eesti hakkab oma arengus juba lääneriikidele järele jõudma.

Arvamusega ütles ...

Ma ei leia, et see Teie asi on üldse siin arutada, teiste inimeste seksuaal elu!

l2biminusilmade ütles ...

Tõesti miks kuradi pärast on see Teie asi, kes-kus kellega magab?!
Eriti kui tegemist on abielupaariga ja nad viibisid teises riigis.

kuidasgi madalalaubaline postitus?

Anonüümne ütles ...

Huvitav kas see "seks" oli ikka seks meie mõistes? Võib-olla on selle "pealtnägija" arvates seks ka süütu käest kinni hoidmine või suudlemine? Huvitav oleks kuulata selle paarikese selgitust mida ja miks nad ikkagi seal tegid.

Anonüümne ütles ...

Hmm. Huvitav lugu. Kusjuures Kats on kena naine.Vähemalt sel pildil siin. Kuidas temaga saaks tutvuda, tahaks siin eestimaal kusagil hotellis sama asja proovida. Hotellis ikka võib ju.

BBC ütles ...

See uudis võinuks vabalt ületada BBC uudiskünnise. Ühest küljest mõtlemapanev ja samas nii palju emotsioone tekitav, eksju.