reede, 29. märts 2013

Kristus oli üks esimesi kuulsaid dissidente

Inno: Huvitav, et kristlased Kristuse surma taga nutavad, sest Kristus oli juut ja kristlaste jaoks on juudi tapmine olnud jumalale meelepärane tegu. Sellepärast ongi juute tapetud, et see on jumalale meelepärane tegu. Juudid ei tohiks samuti selle vastu olla, sest nad on kannataja rahvas ja kannatused teevad õndsaks.

Irja: ???

Inno: Üks teine teooria ütleb, et kristlased vihkavad sellepärast juute, et juudid osalesid Kristuse tapmisel. Et Kristus oli see ainus hea juut, kes kahjuks ära tapeti.

Irja: Aga kust sa võtad, et juudid osalesid Kristuse tapmisel?

Inno: Aga nad valisid ju Kristuse asemel selle röövli Barabase.

Irja: Aga kust sa tead, et need olid juudid? Need võisid olla Rooma sõdurid, kes seal hääletasid. Roomlastel oli vaja Kristus maha teha, sest ta oli dissident, kuulutades, et kõige tähtsam on jumal, mitte Rooma asevalitseja. Kristus oli vabadusvõitleja, üks esimesi kuulsaid dissidente.

Inno: (mõmiseb).

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Lapsed, kas te ülepea ei viitsi mõelda ega lugeda? Või mõtlete alati kui ei loe ning lugedes läheb meelest, millest mõtlesite?

Anonüümne ütles ...

Ei ole teda tapnud keegi.Tõmmati korra risti ja üsna peagi võeti maha ning tohterdati tolleaegsete vahenditega.Tegemist oli lihast ja luust inimesega kes oli õppinud munkadelt võimeid ravida mõtte jõul.Munkade juurde peitis teda ema Cleopatra VII ,hirmust Ceasari ees kes oleks noore võsukese koheselt teise ilma saatnud.Hiljem noormees püüdis tagasi võtta oma valdusi ja päästa õde, ilma armeeta mis tal loomulikult ei õnnestunud, siis ta risti löödigi.Pääsenuna põgeneti põhja poole ja seguneti viikingitega ning tänaseks on siis järjega Inglise monarhia kui puhtaima juudisoo esindajad.Seda isegi ei varjata kuna traditsioonid ja sümbolid pärinevad kõik vanast Egiptusest.Jumal ja selle ajalugu on lihtsalt müüt ,neid jumalaid on sündinud igas riigis.Kuid kristlus on neist üks verisemaid ,sest nende poolt mõõga ja piibliga rahvale peale surutud usku, võib pidada maailma II genotsiidiks(I koha pälvib Ameerika põliselanike tapmine).Aga eks selles oli ka midagi kasulikku kui arvestada ,et loomadele piisab elektrikarjusest aga inimestele vaid usust.Maailma vanimaks infoallikaks peetakse sumerite kiilkirja.Kes nendesse on süvenenud võib kohe öelda ,et Piibel on neilt copitud lühivariant ja viidud käskivasse vormi.Kuid nende jumalad ei viirastu pikast põlvitamisest vaid olid reaalsed.Ja olemas on nad tänini ja tuleb aeg kus nad end ilmutavad.Inimkonna ülesandeks on vaid suur kuhi kulda selleks ajaks kokku kraapida.
Märgiks veel ,et kui Napoleon avastas Egituse aga oli sunnitud säält inglaste eest plehku panema siis inglased alustasid koheselt Egitusse raudtee ehitamist.Kust nad teadsid mis sääl ees peaks ootama?Ei ole ka saladuseks ,et Inglismaal avastati salajane töökoda mis tootis Egiptusse "aardeid".Vaesed egiptlased ju ei teadnud ,et hööveldatud laudadest postipakk ei ole aare ja nii pidi see tänini vanadele egiptlastele saekaatri kohalt au tegema ,millest neil tegelikult õrna aimugi ei olnud! :)
Lisaks veel ,et Cheopsi püramiid ei ole maailma kõrgeim püramiid nagu seda pidevalt väidetakse ,selleks on Hiina Valge püramiid.