kolmapäev, 3. aprill 2013

Sunnitud sotsistuma

Ma pole oma vaadetelt sots, võiks isegi öelda, et kaugel sellest. Ma olen küll liberaal, aga mulle ei mahu pähe sotside mõte, et väike hulk inimesi teab paremini, mida ülejäänute tuludega peale hakata, kui  seda teeks suur hulk inimesi.

Ent ma olen sunnitud sotsistuma, sest minule kalleid ideid ei esinda Eesti poliitilisel areenil enam keegi ning need, kes seda kunagi tegid, on Rein Raua kategooriaid kasutades "moraalselt värdjastunud". Ma ütlen otse välja, et see pole küll selline Eesti, mille nimel ma olen 25 aastat tööd teinud.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas ei ole just vastupidi? Sotsialistliku korra puhul teab väike hulk inimesi (valitsus, riigikogu) meist paremini, kuhu meie raha panna, parempoolses riigis otsustab iga inimene oma tulude üle ise.
Kui sotsid räägivad, et meie maksukoormus on veel liiga väike, seda tuleb tõsta ja see vähenegi, mis praegu säästmiseks kätte jääb, ära võtta ja töötutele jagada, siis mingu põrgu. Viin oma ettevõtte kasvõi Lätti, kui nemad võimule tulevad. Ja ma ei ole ainus, kes nii mõtleb.

Inno ütles ...

Just.