neljapäev, 6. juuni 2013

Eesti uus ekspordiartikkel- toit

Pildil Eestist pärit kokk Andrei Korobjak, väljavõte Metro veebist.

Nagu kirjutab New Yorgis ilmuv ajaleht Metro, töötab elitaarses restoranis Courgette Eestist pärit kokk Andrei Korobjak, nii et ajaleht nimetab toitu või õigemini kokka Eesti üheks tunnuseks, Skype'i kõrval. Eestis töötas Korobjak tuntud restoranis Egoist.

Skandinaaviapärane maalähedane ja lihtne toit on maailmas praegu väga populaarne, nii et Eestil on küllaga võimalusi läbi lüüa.

2 kommentaari:

LPR ütles ...

Aga see on ju vant, tibla jne. Egas tema eestit siis esinda, eksole.

Anonüümne ütles ...

Pigem ütleks, et toidunauding, mitte toit, on ekspordiartikkel. Nagu ka mujal maailmas. See, millega teadlik inime oma keha toidaks, on sootuks erinev.