laupäev, 25. jaanuar 2014

Nüüd on see ametlik: Välismaa eestlane on parem eestlane

Olen juba aastaid kahelnud, kas kodumaa eestlane on ikka õige eestlane. Võtame või presidendi institutsiooni- Arnold Rüütel, läbi ja lõhki eesti mees ei kõlvanud kohe üldse, kippus asju unustama ja lõpuks süüdistati teda selles, et lasi oma lapselastel Kadrioru lossi katuselt lipu peale urineerida, oli vist selline saatelõik ETV tähtsaates Pealtnägija. No kas kõlbab selline mees presidendiks?!

Aga võtame läbi ja lõhki välismaa mehe- Toomas Hendrik Ilves. Kuigi ta pole suutnud eesti keelt tänaseni korralikult ära õppida (aga kas välismaa mehe jaoks see ongi vajalik?!), on tal hoopis teine minek. No ta on ikka mees! Sest ta on välismaa mees! Ilma irooniata. Välismaa mehed on paremad, see on selge. Juba filmidest, kui uskuda Eve Kivi. Välismaa filmid on paremad ja üleüldse on välismaal kõik parem. Kõik teavad seda. Ega muidu Eesti rikkad ja ilusad oma võsukesi välismaale sokuta- seal on parem. Pole mõtet Eestis elamisega vaeva nähagi, elada on parem, või mis elada, juba sündida on parem välismaale. Nagu laulis kunagi Kolumbus Krisi solist Urmas Vare- Mustad prillid ees soliidne mees- see on välismaa mees! Välismaa mehed on ilusamad ja neil pole kunagi rahapuudust. Tehke järgi või trumbake üle, eksole!

Ja nüüd on see, et välismaal on parem, täiesti ametlik. Nagu ütles aastaid välismaal elanud ettevõtte Transferwise üks asutajaid ja juht, Äripäeva poolt Eesti aasta ettevõtjaks tunnistatud kõigi eesti noorte ebajumal Taavet Hinrikus, ongi eestlased välismaal Eestile palju kasulikumad ja lisaks on nad kõige suuremad patrioodid. Nii nagu Toomas Hendrik Ilves. Mis oleks Eesti ilma temata? Tühi koht. Eestit polekski üldse ilma temata olemas!!! Ja ilma Hinrikuseta. Ja Eestis elavad eestlased võivad üldse mehu võtta, sest neist on esiteks Eestile vähem kasu ja teiseks pole nad mingid õiged patrioodid. Virisevad ainult- nagu Toomas Hendrik on targa välismaa mehe ja Eesti patrioodina korduvalt toonitanud.

Kommentaare ei ole: