kolmapäev, 12. veebruar 2014

Pöidlad pihku!

Väljavõte Päevalehe veebist.

Lõpuks ometi paistab tunneli lõpus valgus ja saatan saadetakse Eestist minema. Pöidlad pihku, et see lõpuks juhtuks! Siin tuleb kiita Ojulandi, kes on reformipartei korralikult närvi ajanud ja kiiretele muudatustele innustanud enne kui erakond üldse laiali jookseb. Loodetavasti kutsub Kallas Ojulandi & Co parteisse tagasi ja erakond jätkab tugevamalt kui varem. Sest ausõna, mille eest Ojuland siis välja visatigi- selle eest, et julges Tema Kõrgeausust kritiseerida. Põhjus my ass!

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tekib tõsine kahtlus,et VEB fondi asjad on selle uudisega seotud. Vaja kallase "aus nimi" puhtaks pesta. Keegi võtab "moraalse vastutuse" endale,saab suure kompensatsiooni ja lisaks autorollo on kuidagi unustusse vajunud. Pidi ju jaanuaris edasi uuritama aga praegu on veebruari keskpaik. See,et siim ei saanud sellelt summalt komisjonitasu on ülivähe tõenäoline. Juba hoiukassade keskvalitsuse aegadest kui kadus raha surnud ja ilma pärijateta kontodelt oli siimu käsi mängus......aga teatavasti ka siis pääses puhtalt. Sellel ajal oli puhtalt pääsemiseks ainult üks võimalus: teha koostööd kompetentsete organitega s.o. KGB-ga. Ainult nemad said konksu otsast lahti päästa.Aga ansipi võrdlemine kuradiga on vale. Ansip on eestimaalastele võib-olla tõesti kuradi sünonüüm aga suures plaanis on ta ka tähtsusetu pugeja ja tallalakkuja.Ainult see on teadmata paljude taldu ta on kohustatud lakkuma!

Inno ütles ...

VEB-fondi asi näitab pigem seda, et kellelegi Siim üldse ei meeldi. Ja siis leitakse (rahvas leiab), et Andrus peab jätkama. Olgu öeldud, et tõenäosus, et Eesti üldse omale komisjoni koha saab on üliväike. Lissaboni leppe põhjal seda enam kõigile ei jagu. Balti riikide peale tuleb ehk üks koht ja kõige tugevam kandidaat on Dombrovskis. Siimu puhul on suur oht, et ta ei saa enam kuhugi, isegi presidendiks mitte. Andrus-poiss on seda tüüpi, et tahab võimul olla surmani. Aga elame-näeme.

Anonüümne ütles ...

Siim Kallas on alati teinud äri ja raha võõraste kätega. Kolmikliit -Siim Kallas, Mart Laar ja Andres Tarand , müüs maha Eesti Raudtee ja üritas meeleheitlikult müüa Eesti Energiat koos põlevkivivarudega.(kui suure raha eest????)Laar peaministrina võttis rahva viha enese peale aga kas need tehingud oleksid võimalikud ilma Siim Kallase heakskiidu või koguni algatuseta? Mida Siim Kallas raudtee erastamise eest sai ja mida lootis saada EE mahamüümise eest?

Inno ütles ...

Kui Kallas valitsusjuhiks saab, siis on Eestil juudi soost nii president kui peaminister. Julgeolekuoht?