kolmapäev, 19. märts 2014

Ausat juttu ei või enam rääkida?

Tundub, et Eestit on nakatanud Venemaa pisik, kus ausat juttu ei või enam rääkida ning vaba arvamust tsenseeritakse. Selline vana nõuka värk tagasi, nii Venemaal kui Eestis. Palju meil seda vabadust siis oli- mõnikümmend aastat. Aga hea seegi, kui arvestada, et otsustajad on saanud koolituse nõuka ajal ning nad on omale noore kuuleka "kaadri" peale kasvatanud.

Igal juhul respekt, Mehed Ei Nuta- mehed. Olete tõelised mehed!

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

vot imenno, pisik.
küll aga pole see vene oma, see on väike natsi riigi omatoodang.

Anonüümne ütles ...

Ameerikas on tavaks öelda, et see
kes näeb välja nagu siga ja teeb sealjuures sea häält-see ongi siga.
Rõivas näeb välja nagu tattnokk ja teeb läbi nina prääks, prääks, tattnoka häält, järelikult ongi tattnokk. Mõelgu sealjuures nii tarku riigimehe mõtteid kui tahab.
Ma ei ole pAhvi ajakirjanikutalendi austaja, minu arvates ta näeb välja nagu ahv ning teeb aeg ajalt ka ahvi häält... Aga sm Trussiku küsimuses tuleb temaga nõustuda, midagi ei ole teha.

Anonüümne ütles ...

Rõivas on rõve küll aga Reinsalu rõvedam veel ja aitäh. Las see mõttetuse paraad marsib ümber maja, nukuvalitsus tehku nukuteatrit - maksumaksja peab oma raha eest tsirkuse kätte saama, muidu tuleb revolutsioon ja siis referendum.

Anonüümne ütles ...

100% p'ska on meile Vene natsiriigist tulnud. Ainult mastaabid on väiksemad. Kui 1. kommentaator on lihtsalt valus tropp, siis tema Vene vaste oleks sarimõrvar.

Anonüümne ütles ...

Kas president on mingi ”püha lehm”?
HOMSES EESTI PÄEVALEHES: President Ilves: keskerakondlased võiksid oma esimehele selgitada 21. sajandi maailma - kommentaarid 61-80
Registreeritud kasutajate kommentaarid (36) Anonüümsed kommentaarid (264)
*TOP [Eelmised] 1-20 21-40 41-60 61-80 81-100 101-120 ... 261-264 [Järgmised]*

… ja kell 5.50: Sellel artiklil puuduvad anonüümsed kommentaarid! Registreeritud kasutajate kommentaare saad lugeda siit.
Poole pealt katkestati ka teise artikli kommenteerimine: _ President Ilves: Eesti on hoitud, meil pole põhjust tunda hirmu. Kui me midagi rohkem vajame, siis enesekindlust ja usku oma riiki, meie vabadusse - kommentaarid 1-20_