reede, 14. märts 2014

Ilves jättis kasutamata võimaluse vait olla, sotsid lasid end ümber sõrme keerata

Väljavõte Postimehe veebist.

President Ilves, kes näis olevat vahepeal oma kaduma läinud aruraasu tagasi saanud, lasi selle nüüd taas lendu, kui jättis kasutamata võimaluse praeguses olukorras lihtsalt vait olla. Aga tal on vaja midagi öelda, sest ta vajab oravate abi pärast presidendiametit sooja ametikoha saamiseks kusagil Brüsselis. Business as usual, nagu öeldakse. Eesti niigi ära peedistatud ja trööbatud maksumaksja maksab kõik kinni ka kiidab veel takka, nagu alati.

Mis aga sotsidesse puutub, siis mängisid nad auga maha neile saatuse poolt ette antud võimaluse haarata ise valitsuses ohjad. Sotsid on praegu palju populaarsemad kui oravad, mistõttu peaks olema ausasi nii ennast kui rahvast silmas pidades ise valitsus moodustada. Miks nad seda ei teinud, selgub ilmselt kunagi tulevikus, aga tõenäoliselt on sellegi taga sotsist president Ilvese vajadus tulevase sooja ametikoha järele.

Kokkuvõttes ei muutu midagi. Sotsid kaotavad oravate sülekoerana tõenäoliselt natuke populaarsust ja oravad võidavad natuke, aga Eestis jääb kõik endiseks: rahvas lahkub ja veel kiiremini kui varem.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kiir mõisavalitsejaks! - titt peaministriks!

Anonüümne ütles ...

No suhteliselt nõme kui needki vähesed sotsiaaldemkraatlikud aated mis neil libasotsidel on-müüakse maha mõne suht nõmeda vanamehenässi isikiku edevuse rahuldamise nimel.
Pean silmas seda, et punkar Nestor soovib väga saada Riigikogu esimeseks vasaraviibutajaks ja pakun, et saabki.
Täitsa nallakas, et mitte öelda perversne kohe, et keskerakondlikud seppikud, savisaar-toomastid , mikserid ja makrad-kes on vihaselt sõimanud nii sotse kui oravaid saavad nüüd ise sotside ja oravatena omavahel koalitsiooni teha, ühed ühelpool, teised teiselpoolt lauda. Körtpärtlisärk pühaba hommikul.
Nagu mingi maskiball swinger clubis kus politseinik paneb, endal õnnis nägu ees narkomuula ning pühapäevakooli õpetaja imeb kiirlaenupakkujal lahti.

Inno ütles ...

Väga tabav võrdlus! Nii see tõesti on! Eesti saab omale sitavärvi valitsuse.