laupäev, 22. märts 2014

Reformikomsomoli viimane võimalus

Palju on küsitud, miks Reformierakonna noored ehk nn broilerid, kelle põhiline tugevus seisneb kuulekuses juhile, et miks nad valitsusse lasti praegusel Eesti riigi jaoks raskel ja otsustaval ajal. Aga selles pole midagi imelikku- see on nende viimane võimalus.

Sama juhtus Andrus Ansipiga, kes noore tubli pioneeri, komnoore ja parteilasena unistas säravast komparteilisest tulevikust NSV Liidus, kuni Eesti iseseisvumine kõik ära rikkus. Parteilased olid aastateks mängust välja ja seda noore Andruse jaoks kõige magusamal ajal.

Nüüd on sama juhtumas uute komnoorte, Reformierakonna noortekogust välja kasvanud seltskonnaga, kelle unistused säravast ja mugavast parteilisest tulevikust tõotab ära rikkuda kodanikuaktiivsuse kasv. On üsna tõenäoline, et Reformierakond pärast kevadisi valimisi enam valitsusse ei pääse, sestap tuleb praegu võtta mis võtta annab. Sotsid on selles mõttes isegi mugav partner: enne kui nad arugi saavad, kuhu on sattunud ja mis üldse toimub, on selle valitsuse aeg juba läbi saanud.

Ajakirjandus peab jälgima, et praegusel murdelisel ajal muutuste sildi all riiki päris laiali ei tassitaks. Ummikusse jooksnud ja nurka aetud loom on kõigeks võimeline.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Õigus Inno!Küll näete,et võetaksegi selle üürikese aja jooksul kõik,mis võtta annab.Esimesed märgid sellest on juba olemas.Lubadused on ägedad,selleks tõstetakse lihtsalt raha ühest taskust teise ja rahvas ei võida sisuliselt midagi!