reede, 14. märts 2014

Venemaal saavutatud meediasõjas täiesti uus tase

Mida kõike minu silmad ei pea veel enne surma nägema? Nimelt on Venemaa poliitilise juhtkonna kriitikul ja blogijal Andrei Navalnõil keelatud interneti kasutamine. No kas annab enam kaugemale minna?!

Oli see Ansipi režiim mis ta oli, keelas Innol ja Irjal külastada valitsuse pressikonverentse, korraldas kodus läbiotsimise, võttis blogi maha ja viis ära arvutitehnika, algatas lambist väärteo- ja kriminaalmenetlusi, aga interneti kasutamist ... no seda tõesti ära ei keelatud. Olgu lisatud, et kõik need asjad, mis Kohvikuga, on ära tehtud Navalnõiga, aga nagu tänaseks selgub, siis kasutult. Küllap läheb ka Putin ükskord sama kaduviku teed nagu tema väike koopia Andrus Ansip.

Tõsi, Kohvik tõmbas pärast läbiotsimist ja menetluste alustamist tegevust tagasi, Navalnõi pani julgelt edasi. Aga. Ansip on ametist lahkumas, Putin jätkab endiselt.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

erilised tolvanid olete, tõsi ju.
navalnoi igal nurgal.

https://www.facebook.com/navalny
https://twitter.com/navalny
http://vk.com/navalny

Inno ütles ...

No näedsa, pole võimalik suud kinni toppida, proovi palju tahad. Neid asju ei pea teadaolevalt Navalnõi ise, kes on internetikeeluga koduarestis, vaid tema kaasvõitlejad.

Internetiga ei suuda võidelda isegi Hiina, Venemaast rääkimata. Mis ei tähenda, et üritada ei või. Ikka võib.

Anonüümne ütles ...

just.
internetis igasugune blokeerimine on mõttetu.
oleks võimudel soov navalnõi vait panna siis paneks nad ta 2m maa all.

Anonüümne ütles ...

Huvitav, et need kaks tobu ei ole ikka veel aru saanud, mille pärast nende eluase läbi otsiti ja arvutid ära võeti. Sõnavabadus, my ass!