esmaspäev, 7. aprill 2014

Millal kuulutatakse välja Eesti rahvavabariik?

Väljavõte Õhtulehe veebist.

Nüüd pole enam küsimus, et kas, vaid millal kuulutatakse välja Eesti rahvavabariik. Samuti on selge, et Nord Stream ehk gaasijuhe Vene- ja Saksamaa vahel on uus MRP, kus kaks suurt jagasid Euroopa taas omavahel ära nagu 1939. aastal. Nüüd on Venemaal vabad käed endise NLiidu taastamiseks ilma, et kannataksid Euroopa jaoks olulised gaasitarned. Ega asjata Eestist välisinvesteeringud ei põgene ja uut raha juurde ei anta- Eesti saatus on kõrgemal tasemel otsustatud. Eesti maksumaksja võib uusi soomusmasinaid julgelt osta, need kuluvad rahvavabariigil tulevikus marjaks ära.

Kuidas peaks käituma nüüd eestlane? Kel juured tähtsad ja vene keel suus, need loomulikult jäävad. Jäävad ka Ansipid ja Mikserid ning kõiksugu muud võimu sabarakud, kes nagu sitt iga võimu puhul pinnale ujuvad. Aga tavaline eestlane, nohh, tema jaoks on praegu kogu maailm valla. Küllap aitab rahvavabariigi loomine paljude jaoks raske otsuse ära teha.

14 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Arvati,et on veel aega nii aastakest 2-3 aga võib ka eksida.Õige oleks omad reeturid: siimud,ansitad ja muud enne käsile võtta ja siis saatusele vastu astuda.

Inno ütles ...

Ma ei usu, et Putin tahab veel 2-3 aastat jätkuvalt alandusi kannatada. Teeb oma vabariigid ära ja siis hakkab uuesti suhteid taastama.

Mina pakun, et tekivad Läänemere piirkonnas, lisaks Kaliningradi enklaavile veel Tallinna enklaav ja Riia eknklaav, mida siis vaikselt vastavalt vajadusele laiendatakse. Riia puhul on asi lihtsalt vormistamise küsimus, Tallinn on veidi keerukam, aga mitte võimatu, Krimmi näitel, kus keegi ei julgenud püsse paugutada ja nüüd ollakse sellega maailmas juba harjunud. Ma usun, et Tallinna linnapea on juba vastavad juhtnöörid saanud ja muutusteks valmis.

Anonüümne ütles ...

Poleks uskund, et sa Inno nii nõrganärviline oled.Vedelam kui minu hommikusitt.
Ma vean kihla, et Putin ei soovi mingit Kolõvani vabariiki, siit sitaaugust ei ole tal mingit rikkust loota, ainult pska ja pahandust.
Talle on vaja ikka põliseid slaavi alasid koos kasulike maavaradega ja koos slaavi inimestega kes ise ka pisut initsiatiivi üles näitavad.
Meil ei ole ühte ega teist.

Inno ütles ...

Noo?! Tallinnas on iga teine slaavi inimene, ja mujal Põhja-Eesti linnades valdavalt slaavi inimesed. Kes need siis Savisaart valivad? Eestlased on jäänud Lõuna-Eestisse virelema või pagenud välismaale.
Ja kas meil siis Põhja-Eestis pole kasulikke maavarasid, fosforiiti, mis praegu suisa kulla hinnaga, lisaks muu kribu-krabu, raskemetallid, põlevkivi jne.
Mina Putini asemel kasutaks praegu iga võimaluse ära, kuni Lääs suurest kriisist toibub ja uuesti hambaid hakkab näitama.

Anonüümne ütles ...

Inno, positiivne, et sa arvad, et Lääs suurest kriisist toimub.
Ise Eesti tulevikku nii mustades värvides siiski ei näe.

Anonüümne ütles ...

Ma ei usu, et keegi tahaks Eestit käest kätte hüpitada. Meid ei armastata nii palju. Pigem jäämegi sooks, kust tankid läbi ei sõida.

Anonüümne ütles ...

Ainuke lootus on,et praegused valitsejad muudavad eesti lähiajal selliseks ,et keegi ei taha ka siis kui ise pakume. Nagu Somaalia praegu juba on, see on kõige kindlam "garantii".

Anonüümne ütles ...

Noo?! Tallinna, Jõhvi, Narva ja nt ka Valga slaavi päritolu inimesed ei ole initsiatiivikad ja võitlevad slaavlased . Nad on valdavalt "tahan olla lääne inimene"
Iseasi, et nad ei oska päris olla ja on pahased eestlase peale kes neid ei tunnusta sellisena nagu nad on:
tahan aga ei oska olla lääne inimene.
Slaavi aladel ei oota neid keegi ja nad ei taha sinna minna.Ei oota neid keegi ka läänes ja sinna või siis Venesse minekuks on vaja raha mida pole. Mõnes mõttes on vene enklaav eestis sunnismaine. Vanad eriti.Aga nood ei jaksa asuda relvile kui ka tahaksid ja noored ei taha jälle.
Sina oledki, Inno seepärast Inno ja mitte Putin, et teeksid esimesel võimalusel mõne lolluse. Putin ongi sellepärast vene president, et ta oskab olla ja tal on ka palju tarku nõuandjaid.
Sellises riigis nagu venemaa-võim sisuliselt täielikult usurpeerida ja seda pikemalt hoida, peab juba iseenesest olema erakordne inimene, et mitte öelda geenius või siis peab su nõuandjate hulgas olema geeniusi.
Mis maavaradesse puutub siis Eestis kahtlemata on üht-teist aga mitte midagi sellist mida venes ei oleks või mis tuleks väiksemate investeeringutega kätte. Venelased ei suuda omigi tohutuid rikkusi hõlvata ja tööle panna.
Fosforiidiga on ju see radioaktiivse ja isesüttiva diktüoneemaagrillidi probleem mis istub fosforiidilademete otsas ja mida pole eriti võimali ladustada ohutult.
Ukrainas valmistatakse vene tuumapeade lennutamiseks rakette. USA ja EU tegid suure vea , et läksid vaipa vene alt ära tõmbama. Saavad vastu näppe ja kui liiga palju mölisevad saavad molli ka. Seda ma ennustan. Kahjuks.
Poleks uskund, et Taanlasest jobufoghrasmussen nii loll on. Mickipigi on sünnilt loll kahjuks.

Anonüümne ütles ...

Praegusel ajal tõuseb Eesti geopoliitiline tähtsus,näiteks läbi
Sillamäe sadama saavad NATO väed
otse Venemaale tungida. Muukeelsete
toetus Savisaarele on asjatu, sest
Venemaal teatakse, et Savisaar ja see Riia linnapea ajavad oma poliitikat ning neile loota ei maksa.

Anonüümne ütles ...

"Iseasi, et nad ei oska päris olla ja on pahased eestlase peale kes neid ei tunnusta sellisena nagu nad on:
tahan aga ei oska olla lääne inimene.
Slaavi aladel ei oota neid keegi ja nad ei taha sinna minna"

Siis eestlastel tuleb kõvemini hüüa "Tchemodan, vakzal, Rossija", see sama karjuvad Lääne ukrainlased Ida Ukraina elanikele.
Krimmi elanikud võtsid vaksali kaasa.

Muideks, teate et siin riigis üks tore eeslane nimega Euhen Tsybulenko olemas, kes venekeelt m6istab vaadake videot Ukraina poolitamise kohta http://youtu.be/rBTEk6o1SJM

Tsitaat @0:50 pärit tema tekstist, mis ta 2010 aastal kirjutas http://rus.delfi.ee/projects/opinion/spasti-ukrainu.d?id=30598351

Anonüümne ütles ...

Euroopa nn jagamine on juba kindlasti ära otsustatud.Lõpliku heakskiidu saab ta arvatavasti Bilderbergi grupis 20.mail

Anonüümne ütles ...

Vastuseks "Bilderbergi grupis 20.mail"
Tundub,et ka eestis on teadjaid ja osad teadsid seda isegi 1-2a. ette. Muidugi mitte täpselt aga üldine tsenaarium oli teada. Miks paljud tippärimehed "maandavad riske", miks enam eestisse ei taheta investeerida? Paljud tunnevad aga ei taha uskuda, kas ikka tõesti? NATO, 5 paragraf? Täpselt sama oli 1939 - 40a. kui oli soome talvesõda, ei see meile tule, meite riigiisad on targad ja ettenägelikud! Mis aga tuli! Nii ka nüüd, plämisetakse tehakse ukraina toetuseks tulevasel Võidu väljakul lalutsirkust ja kõik. Kaitseliitlane ei tohi laskemoona kodus hoida! Kurat 1a. laskemoona varu endale ja kamraadile peaks igal kaitseliitlasel olema min. kohustuslikuks normiks ~50tuhat padrunit sellest peaks piisama.

Anonüümne ütles ...

Tellisin äsja saksamaalt oma vintpüssile 2 salve lisaks. Tõttöelda on mul suht savi, mis toimuma hakkab. Mind ei hvita, kui ka terve Hiina meid okupeerida üritaks. Mina sõdin seni kuni elan ja siis on nagu on. Kui otsus on tehtud, on lihtne ja kerge elada.

Anonüümne ütles ...

Siin aetakse mingit jama. Vähemalt Tallinnas on kaitseliitlastel relvad ja moon kodus. Läheme, kui pasun hüüab.