kolmapäev, 7. mai 2014

Indrek Tarand tegi endal täielikult margi täis

Vaatasime just Innoga seda uskumatut videot, kus Indrek ja Kadi Tarand loevad porgandihäälega ette Tarandi ja Elver Loho kirjavahetust. Kust saab siis teada, et Tarandil on armuke, mida Loho talle nina peale viskas, ja Tarandile see ei meeldinud, mistõttu ta avalikustas enda ja Loho kirjavahetuse, tõmmates mängu ka oma naise Kadi Tarandi.

Tule taevas appi, tahaks karjuda. APPI! APPPIII! Kuidas saab olla nii loll? Olla Europarlamendi saadik ja langeda kõrtsikakleja tasemele! Ja kaasata sellesse kaklusse veel ka oma naine!

Mulle ei ole Tarand kunagi meeldinud (ennasttäis ilueedi), aga nüüd langes minu arvamus temast allapoole igasugust arvestust. Mulle ei meeldi ka Savisaar, aga no kas te kujutate ette, et Savisaar teeks midagi sellist? Ükskõik kes ja mida talle ka kirjutaks? No vot täpselt. Savisaar läheks kohtusse või poetaks midagi sarkastilist, aga ei laskuks kunagi nii madalale, et hakkaks halva harrastusnäitlejana enda ja kellegi teise kirjavahetust ette kandma.

Kui sa oled europarlamendi saadik, siis sul peab olema mingisugunegi väärikus. Sest seisus kohustab - sul on teatud positsioon, võim ja sissetulek, mille sisse on kirjutatud ka kõik sinu pihta loobitavad solvangud. Sul on kohustus teatud asju taluda. Ja sa lihtsalt ei tee teatud asju.

Kusjuures täiesti võimalik on, et Indrek Tarand on lihtsalt hulluks läinud. Seda videot vaadanuna ma üldse ei välista seda.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Mulle miskipärast meenub, kuidas Inno perioodiliselt andis meedias aru oma pihku tagumistest. Samuti meenuvad Irja kogemuste jagamised suhu võtmise meetodite kohta :)
Ja ikka jätkate süüdimatult uskumist, et olete mingid arvamuste"liidrid" ....