kolmapäev, 27. august 2014

Mida teeb Evelin Ameerikas?

Üks võimalus on muidugi, et ta läks lihtsalt Barack'ile vastu. Kuid kuna kadunud on ka Vincent, siis teine võimalus on, et ta põgenes koos oma armukesega. Et seal uut elu alustada.

Kõige suurema tõenäosusega läks ta siiski närvide rahutuseks šoppama, nö retail therapy't tegema. Evelin ju uusi kalleid rõivaid armastab ja viiendal avenüül võib teha päris häid leide. Otse loomulikult astub ta siis ka sisse Tiffany poekesse, mis tuttav filmist "Breakfast at Tiffany's". Ja ostab sealt endale mõne meelepärase kulina. Esindustasu ju jookseb. Meie oma Marie Antoinette võib end üpris mõnusasti tunda.

Lihtrahvas mõtleb sel ajal, kui Evelin endale mõnd uut riietuseset või kulinat külge proovib, aga pingsalt selle üle, mida Evelin küll mõelda võib. Kuidas ta end tagasi jõudes õigustada kavatseb? Millised vabandussõnad on tal keelel? Lihtrahvale on nimelt omane arvata, et ka võimukandjatel on südametunnistus, au ja väärikus. Mis ei luba neil teataval moel käituda. Ja kui nad ka käituvad sel moel, siis nad kindlasti kahetsevad seda.

Evelin ei mõtle sellistele rumalatele küsimustele aga enam ammu. Tema esitas oma "kohustusliku" andekspalumise moodsalt Facebook'i teel ära ja sellega on teema ammendatud. Nüüd võib nautida Ameerika sooja suvelõppu ja soetada endale soodsalt allahinnatud firmariideid. Ja ehk ka mõnes New Yorgi kuumas baaris paar drinki teha ja sealsed kuumad gigolod üle vaadata. Seda break'i tuleb nautida täiega, sest kooli alguseks peab ju tagasi olema. Vähemasti teoorias. Et siis jälle tõsine nägu pähe teha ja kõikide pereväärtuste patrooniks olla. Oh, ja vabariigi aastapäev selle vana, kuivetunud mehe kõrval tuleb ka kuidagi üle elada. Õnneks on siis jälle võimalik mõned uued riided ja ehted tellida. Nii mõtleb Evelin ja tõmbab kopsud viienda avenüü poekeste magusat lõhna täis.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Võib uskuda, et oli lavastatud. Kutsunud parem kõik kõmulehed enne kohale (anaal&anonüümselt) ja alles siis! Sellised asjad ei ole "juhuslikud". Aeg näitab.

Anonüümne ütles ...

Mis on puudu "meie" Presidendil ja nn."Esileedil"? See on VÄÄRIKUS! Väärikus sõnades ja tegudes,rahva poole pöördumises,suhtlemises oponentidega.Sa võid teha vigu,keegi ei ole eksimatu,kuid ei tohi kaotada väärikust.See on paraku juhtunud,ja ilmselt jääb üle tõdeda,et ei saa kaotada seda,mida pole kunagi olnudki.Fassaadi taga on tühjus ja kasuahnus.Mis edasi? Ilmselt jätkub kõik vanaviisi,mängitkse maha mõni etendus,vahepeal klobitakse tähelepanu kõrvalejuhtimiseks Savisaart ja jätkub jälle,nagu laste ringmängus:kes aias,kes aias...

Anonüümne ütles ...

Vene vanasõna- häbi ei ole juua,häbi on ennast täis juua.

Anonüümne ütles ...

Nüüd on lõplikult selge, et läks pakku venemaa ohu pärast. Põhjus ju peab olema!

Anonüümne ütles ...

Ma tean, et nii ei tohiks öelda (ega mõelda), aga kuna Evelin on minu jaoks päris seksikas MILF, siis ma annan talle tema patud andeks.

Anonüümne ütles ...

päris hästi kirjutatud :D