laupäev, 15. november 2014

Keskerakondlike pinocchio'te aju analüüs

Hakkasin eelmise postituse üle mõtteid mõlgutama. Et mis juhtuks, kui Mikser tõepoolest oma papa Carlo ehk Savisaare juurde tagasi läheks. Et mis siis saaks. Ja rääkisin sellest ka Innole.

Irja: kujuta ette, mis juhtub siis, kui Mikser oma papa Carlo ehk Savisaare juurde tagasi läheb. Papa Edgar, kes on ilmselt juba oma kunagise lemmikpojukese tagasituleku mõtte maha matnud, treis vahepeal valmis rea uusi pinocchio'id. Hüva, Boroditš-Pinocchio pidi ta loovutama Reformierakonna kassidele ja reabastele, aga Ratas-Pinocchio ja Simson-Pinocchio on veel jäänud. Kas nüüd, kus Mikser-Pinocchio tagasi tuleb, ei või minna vihaseks võitluseks ja arveteklaarimiseks Mikser-Pinocchio ja Ratas- ning Simson-Pinocchio vahel???

Inno: et mille pärast nad siis võitlevad seal?

Irja: loomulikult papa Edgari lemmiku seisuse nimel ja võib arvata, et see, kes on parajasti lemmik-Pinocchio, saab papa Edgarilt ka kõige rohkem taskuraha. Ma tahtsingi küsida, et kellele panustad sina. Kes on sinu arvates papa Edgari loodud pinocchio'test kõige võimekam?

Inno: aga siin võib olla nõnda, nagu Edgar ise ütles, et ta on võimeline treima nädala ajaga uue pinocchio.

Irja: sa siis arvad, et Mikser-Pinocchio, Ratas-Pinocchio ja Simson-Pinocchio hiilgeajad on läbi?

Inno: nojah, Simson ju vahepeal tahtis väga esile trügida, aga Savisaar ei lasknud. Ma kahtlustan, et Savisaar tahab voolida uue pinocchio Siret Kotkast ja Simson on hästi vihane. Ja Simson on nüüd lekitanud info Kotkast, lootuses, et papa Savisaar vaatab, et ohoh.

Irja: minu meelest näitab see seda, kui väikese ajukapasiteediga on papa Edgari poolt voolitud pinocchiod.

Inno: just. Päris-Pinocchio'ga oli ju ka sama lugu.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ELAGU KESKERAKOND!

Anonüümne ütles ...

Inno kirjutas ju alles mõne aastat tagasi Edgarit ülistava paskvilli?!