kolmapäev, 12. november 2014

Krista Lensinil on põhjust olla mures

Meie kirjasaatjad, kes naksid kui taksid, annavad teada, et Kroonika peatoimetaja Krista Lensin on Hello turule tuleku tõttu paanikas ja Kroonika toimetuses toimuvad nüüd igahommikused kriisikoosolekud.

Eks ole ka põhjust. Viimane Kroonika oli taaskord allpool igasugust arvestust. Esikaanel Ines. No keda huvitab hetkel Ines??? TV3s jookseb hetkel kuum Näosaade - kui raske oli panna esikaanele mõnd Näosaate staari?

Ja pealkirjad. Miks ma peaks tahtma lugeda lugusid, mis kannavad järgmiseid pealkirju: "Sirgunud tormikülas" , Kui hea isa on Kristjan Jõekalda?", "Meie oma raudne leedi!", "Põrgusse, taevasse ja tagasi!" jne jne. Ma saan aru, et Lensin armastab hüüumärke, aga hüüumärk üksi ei innusta kedagi lugema.

Praegune Kroonika on kõige kehvem ajakiri, mis Eestis kunagi ilmunud. Ausalt. Sest sealt ei ole MITTE KUI MIDAGI lugeda. Mitte kui midagi.

Hans, ma tean, et meil on olnud erimeelsusi. Aga palun usalda mind, kui ma ütlen sulle kui sinu isa koolivenna tütar: palun lase see Lensin juba ükskord ometi lahti! Kroonikal on potentsiaali ja vana rasva, mille peal liugu lasta, aga ka sellest ei ole abi, kui ajakirjal on selline peatoimetaja nagu Lensin. See on umbes nagu panna Eesti Vabariigi presidendiks Priit Toobal. You catch my drift?

Nii. Hello'l ei ole muidugi ka hõisata. Viimane number on üsnagi igav ja see lugu Eveliniga ei huvita kedagi. Hello tase oleks olnud teha esileediga intervjuu. Aga noh, neil on alguse asi. Ja nad vähemasti oskavad valida kaanestaare ja panna pealkirju. Ma usun, et järgmised numbrid tulevad paremad.

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

VÄGA MAGEEE! :(
Savika sõimamine ajab iiveldama, Lensini sõimamine on lihtsalt hale...
Te parem koristage see väga perversne jälki rotisaba ilastav näljase küüliku pilt ära, äratab kahtluse teie mõlema vaimses tervises.

Anonüümne ütles ...

Las ta olla,ära sega sitta,hakkab veel rohkem haisema.Eks nad olid tükk aega vait kah,nüüd vaja gaasid välja lasta,tigedus võib lõhki ajada.Ei saa nad sellest ise ilusamaks ega paremaks,mis teha,kui vaimsed võimed ei küüni kaugemale labasest sõimamisest.

Anonüümne ütles ...

Ma tunnen sügavalt kaasa igaühele, kes mingit Kroonikat, Hello`t või muud taolist rämpsu loeb.

Võib-olla koguni oma raha selle peale raiskab.

Ja selle üle veel arutleda viitsib.

Maailmas on palju mõttekamat tegevust, millega oma aega sisustada

Anonüümne ütles ...

Igaühele oma,mõttekama tegevuse jaoks on ajusid vaja.Eks Kroonika ja Hello-taolised väljaanded ongi selliste tegelaste maandamiseks head,hoiab neid omas maailmas.Hoidku Jumal selle eest,et nad hakkaks muudel teemadel "ekspertideks".

Anonüümne ütles ...

Vähemalt Tallinnas kõrguvat poodides viimast Hello numbrit veel üsna kõrged kuhjad. Aga maksab ta ju vaid euro... Tõesti polnud parim valik panna Evelin kaanele, kui tal peale oma kiviaegsete kleitide midagi uut näidata ega öelda polnud. Nüüd rahval tunne, et on neid petta üritatud. Ega seal kaante vahel muud huvitavatki polnud, keda see vanamees Kuslap huvitab ajakirjas, mida loevad põhiliselt nooremapoolsed naised.
Mulle tundub, et mitte ainult Lensin ei vaja väljavahetamist, vaid Mart Luik peab midagi ette võtma ka Hello toimetuses, kui tahab, et see suure aplombiga välja paisatud asi vaikse visinaga ei hääbu... Klandorf ongi seal arvatavasti rohkem esindusfiguur, tädil on turundamine ju käpas ja eks tutvusi kah. Aga miks ta ise lugusid kirjutama on trüginud, sellest küll aru ei saa. Kas eelarve ei võimaldanud kedagi paremat palgata?
Manona Paris seltskonnaajakirjas on nagu sadul sea seljas. Rohkem sobiks ta kirjutama Eesti Naises või tegema edasi neid tõsisemaid teemalugusid, mida ta Annes ja Stiilis tegi.
See kolmas tüdruk on mingi noor tibi, kes pole mujal kui Delfi Noortekas töötanudki.
Kristina Herodes on ka turundustegelane, kuigi oma elustiiliosaga ilmselt saab hakkama.
Aga pean ütlema Kroonika tunnustuseks, et Kristjan Lepa pildid olid selles Inesega numbris tuhat korda ilusamad kui Hellos, millele lubati ju parimat pildikvaliteeti Eestis. Tegelikult ei kõlba suur osa (kohalikke) pilte seal karupepussegi.
Ines kaanepersoonina on tõesti sama igav kui Evelin. Aga ka esimese Hello numbri kaanel olnud Gerli Padar on minu ja paljude mu tuttavate meelest igav inimene. Hea küll, seekord oli vähemalt titt ette näidata ja see päästis päeva.
Võin veel vihjata vastuseks sinu andmetele, et Kroonikas olla kriisikoosolekud, et ka Hello toimetuses on naised juba väga närvilised ja kui neile midagi öelda, kohe saad ägeda kaitsereaktsiooni osaliseks, mis tavaliselt iseloomustab inimesi, kelle karikas hakkab täituma. On nähvatud vastu mitmele inimesele, kes on neile heatahtlikult öelnud, et Evelin ei sobi kaanele ja et pildikvaliteet tuleb saada korda, kui ei taheta naerualuseks jääda võrreldes muu maailma Hellodega.
Kohe näha, et seal on tööl vähe ajakirjanduses karastunud inimesi, sest viimastel on ikka paksem nahk kui kõike ohjeldamatult haipima ja ilustama harjunud turundusrahval. Eks neil on hulk harjumist nüüd oma uues keskkonnas.
Kui ei tule järgmise Hello numbriga paremat taset, siis on kahjuks puuks.

Anonüümne ütles ...

See seltkonnaajakirjanduseks nimetatav saast võiks juba välja surra, hulk puid jääks kasvama ja trükivärv ilmaasjata kulutamata.
Ajudoonoritele on eraldi meditsiiniüllitised.

Inno ütles ...

Tegelt annab teha küll korralikku seltskonnaajakirja, aga selleks tuleb õiged inimesed leida, Eestis neist õnneks puudust pole.
Alustuseks on hea seegi, et mingi konkurents on tekkinud Eesti ajakirjandusturul. Viimased 15 aastat oli turg Stockholmis nii osavalt ära jagatud, et võis välja lasta igast sitta, kust midagi põnevat enam lugeda ei olnud, ei ajakirjast ega lehest. Loodetavasti on see õudne ajajärk Eestis nüüd igavaseks läbi.

antifashist-incestproduct ütles ...

Ma võin saata Kroonikale öise vahtkonne meilide koopiaid avaldamiseks. Seal on palju ka nende tiblade eraelulist pahypoolelt. Ma muukisin need meilikontod 2007-1010 lahti, s.h. leidsin ka Korobovi meilboxist Irja kirja.