reede, 21. november 2014

Tammsaare nüüd mõni sots!

Noored poisid on agarad. Ma ei tea, kas Stenbocki maja vallutanud noored omale linna pealt tüdrukuid "pizzaõhtutele" külla kutsuvad, nad väideti olevat juhtunud Bill Clintoni võimu algusajal Valges Majas, aga kaitseväe rakendamine valimisvankri ette on muidugi omaette tase. Võrdsuse printsiibi kohaselt, mida rakendatakse enne valimisi näiteks riigitelevisioonis, võiks sama põhimõtet kasutada muude asutuste puhul: ma usun, et Edgar vallatleks meelsasti Kalevi pataljoni kasarmus koos sõdurpoistega. Khmm...

Sotside noored ei taha loomulikult oma kolleegidele Tõnismäe tänavalt alla jääda. Nemad leidsid, et Tammasaare oli (ja on!!!) sots. Tegelikkuses muidugi, need, kes viitsinud Tõe ja Õiguse esimesest köitest edasi lugeda, saavad aru, et Tammsaare kaugenes elu jooksul oma vasakpoolsetest vaadetest, nii nagu enamik mõistusega inimesi. Kuidas see kuulus Churchilli ütelus oligi, et see, kes 20ndates pole sots, sel pole südant, aga see, kes pole 40selt konservatiiv, sel pole aju. No offence, Eiki!

Nii Reformi kui sotside praegused aktsioonid väidetakse olevat "proovikampaania". Saab näha, mida see "päris" kampaania siis kõike endaga kaasa toob. Kas Rõivas heidab rõivad seljast ja võitleb džunglis lõviga, või tuleb midagi veel ägedamat. Igavuse üle igatahes kurta ei saa. Ja, nagu Eestis viimasel ajal kombeks, maksumaksja raha las voolab!!! Eestis olla ju maailma ühed rikkamad maksumaksjad, kes jaksavad maksta Euroopa kõrgeimaid makse.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

"ma usun, et Edgar vallatleks meelsasti Kalevi pataljoni kasarmus koos sõdurpoistega. Khmm..."
Kuulge räpaste pervertide paar,kas te ei arva, et ükskord saavad ka teiesugused närused reeturid oma karistuse!
Aga seni lõpetage inimeste oksele ajamine oma jälgi jõletisest "toodangu" piltide demonstreerimisega, muud pole talle nätsutada anda kui kärvanud roti saba?

Anonüümne ütles ...

Ei tasu närvi minna,perverdipaar saabki rahulduse just sellise reaktsiooni peale,nagu liputajadki.See on haigus,mida parandab ainult haud.Vanasti löödi sellised maha nagu hullud koerad,nüüd ollakse"euroopalikumad".