kolmapäev, 11. veebruar 2015

Eesti on kavas ära hävitada?

Eilses saates Olukorrast riigis andis julgeolekuasjatundja Merle Maigre mõista, et kui Venemaa peaks Eesti ära võtma, siis NATO võtab Eesti tagasi ja Venemaa kaotab. Mis siis tähendab, et valmistutakse selleks, et Eesti asemele jääb samasugune pommiauk kui praegu on Donetski ümbruses (seda kirjeldab küllalt hästi Jaanus Piirsalu artikkel eilses Postimehes).

Suursaadik Marina Kaljurand ütles, et rahvas ei tohi spekuleerida, et Eesti ala võidakse okupeerida. Samas tunnistasid nii Kaljurand kui teised saates, et Vene välisminister Lavrovi sõnavõtt Münchenis oli naeruväärne. Mis tähendab, et rahvas ei tohi spekuleerida, aga mingi seltskond võib Venemaa üle irvitada, ilma mõtlemata sellise tegevuse tagajärgedele.

Seejuures irvitati, kui Lavrov ütles, et rahval on õigus enesemääramisele.

Ohh, kuhu me oleme jõudnud!!!

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Lavrovi üle irvitati? Naerdi laginal! Ajabki naerma kui hunt kinnitab, et ta on veendunud vegan.

Anonüümne ütles ...

Et siis Inno kuulas omast arust saadet "OLukorrast riigis" ....

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

http://elektritsaabtasuta.blogspot.ie/2015/02/arstirohi-panganduse-vastu.html

Anonüümne ütles ...

Nad võivadki eesti rahvuse hävitada. Jüri Lina kirjutab: "Massoonlus mahitab tegelikkusest irdunud multikulturalismi. Kõrgvabamüürlene ja NATO vägede ülemjuhataja Kosovos kindral Weseli Clark tunnistas CNN-i saates juulis 1999: "Moodsas Euroopas pole homogeensetel rahvusriikidel kohta. See oli XIX sajandi idee, XXI sajandil aga viljeleme me mutltikultaralismi, rajades multietnilisi riike. http://rahvuslane.blogspot.com/2011/03/matti-ilves-ettevaatust-vabamuurlased.html

Põhimõtteliselt õeldi avalikult välja, et rahvusriike ja rahvusidentiteediga inimesi peetakse loomafarmidena, mis kuuluvad hävitamisele. Ometi ei ole Valitsus isegi järelpärimisi teinud, miks selline ähvardus välja õeldi. Ju on Valitsus igati päri, et meid eestlasi siit maamunalt ära likvideerida. Nagu õeldi, riike kultiveeritakse. Tehke nüüd omad järeldused.

Anonüümne ütles ...

Venelaste enesemääramisõigus on ju tagatud piisavalt suurel territooriumil.
Lisaks pole selge, kes need nn separatistid Ida-Ukrainas on ja kuidas nad on suutnud hankida relvi, mille kogus ületab kordades nende relvade koguse, mida nad Ukraina armee ladudest röövisid. Lisaks on huvitav küsimus, kuidas sattus terroristide kätte relvastus, mille sai Venemaa Ukraina armee ladudest Krimmis? Teatavasti Krimmi ja Ida-Ukraina vahel maismaaühendus puudub.