kolmapäev, 11. veebruar 2015

Mis saab pärast Putinit?

Praeguse tegevuse eesmärk on, nagu võib aru saada, Venemaal Putin maha võtta. Iga hinna eest, vahendeid valimata. Kõik see Putini-vastane propaganda ja Venemaa nõrgestamine- seda on isegi siin-seal välja öeldud, et Putinist tuleb lahti saada, kuna kõige taga on Putin.

Ok, mõtleme nüüd paar sammu ette, nagu males. Ma saan aru, et poliitikas pole see tavaks, siin reageeritakse tsiuh-tsäuh vastavalt hetkeolukorrale, enne tegutsetakse, siis mõeldakse, aga rahuneme veidi maha ja mõtleme. Venemaa nõrgeneb, riigis algab mäsu, Putin tõmmatakse maha. Asemele tuleb ... kes??? Kas tõesti Navalnõi?

Ajaloos on selline asi juba kord olnud. Esimese ilmasõja ajal, kui Saksamaal ja tema liitlastel oli vaja Venemaad nõrgestada. Lõpuks oli Venemaa tõesti nõrk ja me kõik teame, kes siis võimule tulid ja mis edasi sai. Iga eestlane mäletab seda oma seljaajuga. Ja kui aus olla, ega sakslasedki karistusest ilma jäänud. Selle kohta on hea ütlus: shit hit the fan.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Esimese ilmasõja taga oli võlaorjuse kehtestamine Venemaal ,millega tsaar ei nõustunud.Täpselt sama toimus Saksamaaga kus Hitler suutis 4 aastaga taastada juutide poolt lagastatud Saksamaa rahanduse ja kullapoliitika.Aga mis saab peale Putinit?Nähtavasti kirjutatakse raamat "mees kes tahtis vallutada maailma" ja tema kraesse läheb 9/11 ,kõik araabiasõjad ,Ukraina ja kindlasti ka tuumapommi viskamine Jaapanile.Ja lapsed õpivad ja kedagi ei huvita mida need vanad kännud kobisevad! Nali! Aga tegelikult ei juhtu mitte midagi ,Putinist saab Euraasia liidu juht ja seda pikaks ajaks.Putini mahavõtmine ,ei tähendaks Venemaa jaoks mingeid muutusi ,sest tegemist on organistastiooni liikmega.Tänased Impeeriumi katsed läbi maailma juudipasuna ja sõdade ainult tugevdavad Putini positsiooni ,sest maskid langevad ka Kremlis.