esmaspäev, 27. aprill 2015

TÄHELEPANU! OTSITAKSE UUT VAENLAST!!

Jälgin juba mõnda aega põnevusega, milline klaperjaht käib EKRE noorpoliitikule Jaak Madisonile. Küll süüdistatakse teda telefonivarguses, küll naiskolleegide kajutitesse tungimises (sic!), küll avaldatakse molunäoga pilte (vt reedest Postimeest). Esmapilgul võiks ju klaperjahiga kaasa minna ja hakata samuti tänitama, et vaat, kus varas, vaat kus vägistaja jms (NB! Meelde tuleb Julian Assange, kelle peatamiseks leiti samuti kuskilt kaks näitsikut, kes hakkasid väitma, et Assange neid ahistas). Kuid kui vaadata niiütelda asja sisse, siis tuleb tõdeda, et riik vajab seoses Savisaare tõvevoodisse kukkumisega uut sisevaenlast ja EKRE ning poliitikataeva uus vaieldamatu täht Jaak Madison passib selleks hästi.

Sest. Kui Savisaar niiöelda juurviljaks jääb või sootuks ära kooleb - kellega hirmutada Eesti udupäist valijat enne järgmisi valimisi siis? Ei olegi ju kedagi ju. Ja Savisaarega hirmutamine on alati töötanud. Hakata ehk hirmutama Mikseriga? See on ju nii nõrk, et hale peale vaadatagi. IRL kustub ise ära. Kadri Simsoniga hirmutamine ajaks ka kassid naerma. Vabaerakond ja EKRE aga tõusevad; ilmselt saaks nad juba nüüd, kui valimised oleks homme, Riigikokku 20-30 kohta. Seega - tark alustab ikka vara - on vaja juba nüüd nendega rahvast hirmutama hakata. Et siis enne järgmisi valimisi kõrgelt kireda: VALI MEID, MUIDU SAAB EKRE VÕIMULE!

Paraku on aga asjad sedasi, et EKREga hirmutamine ei tööta. Sõimates EKREt, sõimatakse ei kedagi muud kui Eesti rahvast. Sest hüva, EKRE on natslik (ja Madison ütles minu meelest nii ilusti, et kui olla eestimeelne, tähendab olla nats, siis ta on nats), aga eesti rahvas on ka natslik. Jah, kuulsite õigesti. Eestlased on natsid ja natsideks nad jäävad. Savisaarega hirmutamine töötas nii hästi seepärast, et tema on venemeelne ja venemeelsust suur osa eesti rahvas vihkab. Aga kes hakkaks vihkama iseennast?

EKRE tümitamisel on aga loodetust vastupidine efekt. EKRE toetus tümitamisest ainult tõuseb. Nii et tümitage aga tümitage EKREt ja Madisoni ja te saate ihukarvade turri tõustes vaadata, kuidas teie võim teie enda silmade all sulab. Ja nüüd palun matusekellad!

PS. Minule hakkab aga EKRE järjest rohkem meeldima. Pidage vastu, poisid! Järgmistel valimistel hääletame teie poolt!

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Soovitan tutvuda artikliga :" Rahvuslus vastakuti liberalismiga" Tanel Vallimäe "Sirp" 2009.

Mina liberaalina pean EKRE-t in corpore kiviaegse mõtteviisiga poliitklounideks ja nende verbaalne tümitamine -olgu või oinasoravate poolt on ok.Nad ongi vabade inimeste vaenlased ja nood tainad väärivad mõnitamist, nad on veel tagurlikumad kui oinasoravad.
Õppigu esmalt olema inimesed ning vabariigi kodaqnikud ja peale seda ronigu püünele teisi õpetama. Eriti räme ja tahumatu mats-nats on Helme jun.sellisele tahaks füüsiliselt anda jalaga tagumikku ja öelda: sa oled suhteliselt sitt ja nõme mehike, isegi mitte suur M vaid väikese m-i hädine mudel.

Stakan K. Butõlkin

Anonüümne ütles ...

Minu meelest on EKRE-poisid aga täitsa vajalikud! Nii nagu seni enam kindlalt edasi langeda ei saa. Rahvuse säilitamiseks on vaja kardinaalsemaid meetmeid.

Anonüümne ütles ...

Olin valimistel EKRE valija. Mul vajus suu ammuli, kui pärast valimisi kuulsin, et ERKRE on endine Rahvaliit! Oleksin ma seda teadnud, ma ei oleks nende poolt hääletanud. Jube mõelda, et toetasin sisuliselt Tuiksoo ja Reiljani-suguseid! Just nende persoonide tõttu on halb tunne nüüd olla EKRE valija. EKRE praegune "wunderkind" ei puutu asjasse. Olen mõelnud, et hea välisminister võiks saada Aarne Rannamäest. Ei ole suu peale kukkunud ja tunneb asja. Miks mees poliitikasse ei suundu? Inno ja Irja, kas te oskate seda seletada?

Inno ütles ...

EKRE pole kohe kindlasti endine Rahvaliit, vaid teatud Rahvaliidu riismete ja Eesti Rahvusliku Liikumise liitumisel 2012. aastal tekkinud erakond. Samamoodi võib öelda, et Reformierakond on endine Koonderakond, kuna osa endise võimupartei Koonderakonna liikmeid ühines hiljem Reformierakonnaga.
Kui EKRE oleks endine Rahvaliit, siis juhiks seda Tuiksoo ja Reiljan, mitte Helmed.
Miks Rannamäe poliitikasse ei suundu? Ma usun, et ajakirjanikuna suudab ta rohkem poliitikat mõjutada kui mõne aasta jooksul mõnel ministritoolil istudes.

Anonüümne ütles ...

Suht agressiivne pullimees on see Karafinovitš!Oma tatipritsimise ja ähvardustega võite te uurimise alla sattuda!