reede, 1. mai 2015

Sanktsioonidest polnud mingit abi

Väljavõte Postimehe veebist.

Nii nagu Kohvik ennustas, pole Venemaale kehtestatud sanktsioonidest olnud mingit abi. Varem vaakunud keskvõim on Venemaal sanktsioonide mõjul tugevam kui kunagi varem, nüüd on hakanud majandus kosuma. Lääs on end sanktsioonidega lolliks teinud ja näidanud, et nad pole suutnud vene rahvast tundma õppida.

Kohvik ennustab, et Vene keskvõim ja Venemaa tuleb sellest kriisist välja tugevamana kui kunagi varem, nii nagu see juhtus pärast teist ilmasõda, kui varem hinge vaakunud riigist sai supervõim. Pole midagi öelda, raskused vene rahvale meeldivad, need ühendavad rahvast, tugevdavad liidri võimu ja panevad rahva ühtse eesmärgi nimel tööle.

Küll aga on praegu ajaloo halvimas seisus Eesti liitlane USA, kus on puhkenud viimase aastasaja suurimad meeleavaldused, mida maha surudes on võimud saatnud sõjaväe oma rahva vastu. Sellist asja pole olnud isegi Venemaal.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kõike mida räägitakse ,ei tasu uskuda.Peab ka endal olema analüüsi võime ,et aru saada toimuvast.Juba algusest peale kui suruti USA mahitusel Venemaale peale igasugu sanktsioone ,oli teada ka vastulöök millest enim kaotas Euroopa Liit majanduslikult.Samuti Ukraina sõda mis laostab EL-i viljasalve.Viimase tagajärjed on alles tulemas.

Anonüümne ütles ...

Siis pole muud, kui saata delegatsioon Moskvasse, et Eesti saaks Venemaa rüppe jälle tagasi. Küllap me elu siis jälle õide puhkeb nagu vanasti, nõuka ajal. Ehk isegi veelgi paremini.

Inno ütles ...

Sanktsioonid on vaid kosmeetilised, kuni vene gaas ja nafta ojadena Euroopasse voolab.