reede, 19. juuni 2015

Postimehe räige pettus

Ajakirja Hello reklaam laupäevases Postimehes.

Postimees on saanud hakkama räige pettusega. Nimelt ilmus veel läinud laupäeval, 13. juunil Postimehe vahel reklaam, kus kutsuti tellima ajakirja Hello 10 nädalaks. See tähendab kaheks ja pooleks kuuks, kuni augusti lõpuni välja.

Kaks päeva hiljem, selle nädala esmaspäeval aga teatas Postimees, et ajakirja Hello viimane number ilmub 29. juunil. Sellist räiget ja otsest pettust ajakirnandusmaailmas ausalt öeldes ei mäletagi. Viimati meenub Hans H. Luige üleskutse osta Ekspress Grupi aktsiaid, mis pidi kõik rikkaks ja õnnelikuks tegema, aga tegelikkuses said kõik räigelt vastu pükse.

Kas tõesti ei suutnud see ajakiri veel paar kuud välja vedada? Ok, kui ajakirjandusvõhikust peatoimetaja Heili Klandorf ei osanud midagi peale hakata, oleks võinud kellegi leida tema asemele, andekatest tegijatest Eestis puudust pole.

Vägisi tundub, et Postimees läheb sama teed, mis kunagi Kalev Meedia. Suure raha ja hurraaga alustatud, aga ajakirjanduskauge omaniku käe all lõpuks otsa saanud. Kahju muidugi, Postimees oli kunagi päris hea lugemine, ja Kanal 2 hea vaatamine.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

et kelle siis asemele - irjakese või?