reede, 5. juuni 2015

Valitsuskriisi põhjustas Savisaar

Nagu ikka, on paljud "pahad" asjad Eestis Savisaarega seotud. Nii ka nüüd, olgugi, et Savisaar vahepeal hinge vaakus ja praegu täiesti poliitikast kõrval on.

Mäletatavasti oli Eesti erakondade kõige olulisem lubadus enne valimisi, märksa olulisem kui lastetoetused ja palgad, ... khmm ... kuidas nüüd öelda, lubadus mitte teha koostööd Savisaarega. Seda lubadust korrutati enne valimisi iga jumala päev söögi alla ja söögi peale. Ehk siis oli poliitika suunatud täielikult Savisaarega vastandumisele. Miks? Sest sellist poliitikat saatis seni edu. „Tinistasid” veidi Savisaare-vastast juttu, ja hääled muudkui tulid. Kuni Savisaar ühel hetkel peaaegu otsad andis ja Eesti poliitika kukkus mõne nädalaga täiesti maoli. Mitte midagi ei jäänud järele. Savisaart püüti asendada EKREga, aga see ei töötanud, see ajas rahva suisa raevu.

Kui nüüd Savisaar veel pikaks ajaks kõrvale jääb, siis ma ei kujuta ette, mis saama hakkab. Siis kukub Eesti elu täitsa kokku. Soovin Savisaarele võimalikult kiiret paranemist.

Kommentaare ei ole: