laupäev, 29. august 2015

Uisud varna, hüvasti leivad ja elagu Kalevi kräpp!

Kui Evelin Ilves veel presidendiprouana figureeris, siis tegid inimesed kõike järgi, mida ta ees tegi: sõitsid rulluiskudega, küpsetasid leiba ja hoidusid Kalevi kommidest. Tundus juba, et Eesti on päästetud. Aga võta näpust, nüüd, pärast Evelini kiiret kadumist poliitikataevast on sama kiiresti haihtunud kõik see, millega ta tegeles, see on siis rulluisutamine ja kodune leivategu.

Noh, kui leivateoga veel kuigipalju tegeletakse, siis rulluisutajaid ei näe enam kusagil. Kuigi üksvahe, kui Evelin kõvasti sõitis, oli uisutajaid kõik kohad täis. Ei saanud enam rahulikult tänaval jalutadagi.

Mis veel? Evelin vähendas kõvasti Kalevi läbimüüki, kui ütles ühes avalikuks tulnud pealtkuulatud eravestluses, et kommivabriku toodang on kräpp. Nüüd võib siis rahulikult Kalevi komme edasi süüa.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

tallinnas pirita tee ja ranna vahelisel kergteel jooksmas käies tuleb küll kogu aeg jälgida, et mõni rullitaja otsa ei sõidaks - seal on neid massiliselt ja tundub, et iga aastaga rohkem.

Anonüümne ütles ...

See kräppilugu on mannetu.
Kui su laps käib koolis ja sa tema tervisest veidigi hoolid, siis pole tõesti normaalne see jõuludeaegne kohustuslik kommikotitamine-kilode viisi kommikotte, pealegi oli sel ajal Kalevi kommidele kõvasti transrasvu sisse pandud, mis oli saladus, aga tuli selle skandaaliga välja
Algul fännasin kohvikut, aga nüüd, soori, pole enam see, liiga lame, nagu vanu uudiseid kuulaks, pealegi peavoolumeedia omi.