neljapäev, 27. august 2015

Mustanahaline ajakirjanik tappis USAs kaks kolleegi ja pärast iseenda

Väljavõte heavy.com veebist.

Eestis Delfi millegipärast tsenseeris uudist, aga USA kohalikel saitidel on info ilusti üleval, näiteks heavy.com veebis

Videost on näha, kuidas Virgiania osariigi kohaliku telekanali WDBJ-TV reporter  Bryce Williams, kelle tegelik nimi oli Vester Lee Flanagan, tulistas otse-eetris surmavalt oma kahte kolleegi, reporter Alison Parkerit ja kaamerameest Adam Wardi. Haavata sai intervjueeritav, kohaliku kaubanduskoja juht Vicki Gardner. 

Flanagan ise filmis oma mõrvatööd ja postitas video hiljem üles oma Twitteri kontole. Tulistamist on näha ka telekanali otsesaates.

Flanagan, kes hiljem end politsei eest põgenedes maha lasi, põhjendas oma tegu Twitteri kontol oma kolleegide rassistlike märkustega.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Hakkab nii olema, et kurjategijad erinevalt ohvritest jäävad anonüümseks. Eriti kui tegemist negru, moslemi või pederastiga. Eelpool loetud vähemuste huvisid ju tuleb kaitsta! Minge vaadake saksamaal ringi millised on linnakeskustes asuvad pagulaste majad ja kes seal pesitsevad ja siis saate aru miks kuritegevus lokkab.