teisipäev, 19. jaanuar 2016

Ei või olla: Delfi kustutas mu täiesti süütu kommentaari

Delfi omanik Hans H. Luik kirjutas täna Delfis sellest, kuidas muslimi immigrandid käituvad põhiseadusvastaselt, ent see vaikitakse maha. Kirjutasin selle sissekande juurde imestava kommentaari, kuidas on see võimalik, kui alles äsja nimetas Delfi peatoimetaja Urmo Soonvald sellist sissekannet vihakõneks ja selleteemalisi kommentaare on tuhandete kaupa kustutatud.

Mis tähendab siis, et ainult Delfi omanik võib Delfis kirjutada, kuidas asjad on või?

3 kommentaari:

rl ütles ...

See on imelik jah. Inno veel kommenteeris oma nimega ja logis sisse.

Anonüümne ütles ...

See Delfi ongi üks suur mädapaise! Elu Eestis oleks palju ilusam ilma selle portaalita.
Ebaprofessionaalsed tõlked välismeediast, tuuakse ära lõigud oma äranägemise järgi.

Venekeelse poole on vallutanud venelased laiast maailmast. Tihti mõtlen, et mujalt sinna trehvanud inimesed ju ei ta, et see nii on ja vaatavad, et eestlased on küll rõve ja rumal rahvus. Õige oleks sinna kommentaari juurde vähemalt riigilipuke panna IP-aadressi põhjal, siis näeks, kui palju üldse Eestist kommentaare on. See on reegel, et "saksa tähtedega" kommentaarid kohe kõrvaldatakse.

Minul endal on kommenteerimisvõimalus kinni pandud juba paar nädalat. Samas igasugused sõimlejad kommenteerivad päevast päeva.
Moderaator ei suvatse vastata, ka e-postiga vastust ei saa. Mind väga huvitaks, mis reeglitele ei vastanud. Olen selline heasüdamlik inimene, pole ka presidenti ega tema naisi ka kritiseerinud. Ainuke patt, et olen mõnikord ehk Soome kohta ilmunud väärtebe kohta omapoolseid parandusi teinud ja viite originaalallikale lisanud.

Inno ütles ...

Ma arvan, et sinusuguste blokeerimiseks ongi need kommenteerimise keelud mõeldud. Kaine mõistus annab teed hullustele ja see kahjuks heaga ei lõppe.