teisipäev, 5. jaanuar 2016

Hakkame jälle valima seksikamaid!

Inno ja Irja Kohvik kuulutab taaskord välja seksikaimate valimise! Sedapuhku soovime välja selgitada seksikaima mees- ja naispoliitiku ning seksikaima mees- ja naissoost politiiku abikaasa (või elukaaslase).

Paneme kandidaadid üsna pea üles, aga teie, head kohviklulised, hakake meile juba teada andma, keda te kindlasti kandidaatide nimekirjas näha soovite. Kes on teie arvates seksikaim naispoliitik? Kas siresääred Kristiina Ojuland, Kadri Simson või Keit Pentus? Või hoopis korpulentsem daam Marina Kaljurand? Aga meespoliitik? Poisilikud Taavi Rõivas ja Kalle Palling, praegu väga moodsalt nohiklikud Juhan Parts ja Andres Herkel või oldie'd Edgar Savisaar ja Mart Helme?

Hetkel on väga kuumad ka poliitikute abikaasad. Kas eelistate elegantset Ieva Ilvest või nukulikku Luisa Värki? Ja ei saa unustada ka naispoliitikute abikaasasid - kas salapärane Rain Rosimannus või maalähedane Raimo Kägu? Kumba eelistate???

Kes on teie arvates Eesti seksikaimad polititikud ja poliitikute abikaasad? Pange nende nimed kommentaariumisse kirja!

Nagu ikka, toimub konkurss kolmes voorus ja hääletada saab kohviku paremal küljel olevates tabelites. Tulemused selguvad valentinipäevaks ning seksikaimatest politiikutest ja poliitikute abikaasadest saavad kohviku aukülalised, kelle tegemistele pöörame senisest palju rohkem tähelepanu.

Nii et kõik seksikamaid valima!

Kommentaare ei ole: