laupäev, 9. jaanuar 2016

IRL peaks võtma vastutuse, mitte presidenti hurjutama!

Väljavõte Delfi veebist.

IRLi liige Viktoria Ladõnskaja hurjutab oma sõnavõtus president Toomas Hendrik Ilvest ning võrdleb teda Bill Clintoniga, kel tuli oma armuafääriga seotud pettuste pärast aru anda.

Jutt on muidu õige, aga Ladõnskaja peaks kogenud ajakirjanikuna teadma, et USAs valib presidendi sisuliselt rahvas, Eestis aga otsustatakse presidendi isik kitsas ringis tagatoapoliitika tulemusel. Ja selles tagatoapoliitikas osales kümme aastat tagasi ühe võtmetegijana IRL, mis oli tollal just tekkinud Isamaaliidu ja Res Publica ühinemise tagajärjel. Ühtlasi peaks olema Ladõnskajale teada, et juba siis oli Ilves petnud oma endist naist, Merry Bullockit, kellega abielus olles ja kelle selja taga tegi Evelinile lapse. Miks IRLile (ja selle erakonna liikmele Ladõnskajale) tol korral Ilvese moraalinormid sobisid, aga nüüd enam järsku ei sobi?! Või on IRL läbinud lobotoomia? Isegi erakonna endine juht Mart Laar pole nii põhjalikku ajupuhastust läbi elanud.

IRL peaks avalikult võtma seoses Ilvesega vastutuse, näiteks vabandama rahva ees, mitte laskma erakonna noorliikmel niisama targutada.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Äkki tasuks uurida, millal Viktoria IRL-i astus?!

Anonüümne ütles ...

Astus ämbrisse. Ülimalt rumal tädi. Võinuks astuda näiteks ka Vabaerakonda. Aga nüüd pole vahet, vahutagu millest tahes, IRL täiskoosseisus on poliitiline laip.

Inno ütles ...

19. november 2014 astus, oli uudis:
http://www.ohtuleht.ee/604539/viktoria-ladonskaja-astus-irl-i-ja-purib-riigikokku