teisipäev, 19. jaanuar 2016

Politseijuht peab mitte ainult olema aus, vaid näima aus, nii et Vaher peaks tagasi astuma

Väljavõte Postimehe veebist.

Vabaerakonna liige Artur Talvik avalikustas täna, et politseijuht Elmar Vaher ostis asutuse krediitkaardiga omale saapad ja kõrvaklapid ning tahtis seda kinni mätsida.

Iseenesest on huvitav juba see, et selline info justnimelt Vabaerakonna kätte jõudis. Mis näitab, et võimuparteisid ega ajakirjandust ei usaldata. Ilmselt on olnud juhtumeid, kus võimuparteid ja ajakirjandus sellised asjad kinni mätsivad.

Politseijuht peaks siin tagasi astuma, sest ta mitte ei pea olema aus, vaid näima aus. See jutt, et ostsin saapad, mis olid politseitöös vajalikud, aga maksin need ise hiljem omast taskust ikkagi kinni, pole eriti veenev. Ja 299-eurosed kõrvaklapid - no kuulge!!!

Ma täitsa usun, et Vaher üritas seda asja asutuses sees kinni mätsida ja kõige kurbloolisem on asja juures, et selle tõttu võis kaotada oma töö mõni aus politseinik ning nagu selgub, selle tõttu võisid kõik politseinikud oma uuest mundrist ilma jääda. Häbi peaks olema!!!

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Huvitav väitlus tõepoolest:
Vaher ostis need lennujaamast, olles minemas puhkusele. Riigikogu liige tõi avaliku teenistuse seadusest välja, et avalik teenistuja, kes on puhkusel, ei ole avalik teenistuja!
http://arvamus.postimees.ee/3473779/paevaintervjuu-vaher-olen-oma-selgitused-siseministrile-andnud-ja-tagasi-ei-astu

Üldiselt kuluks sise ja justminiteeriumi asutustes ära suurem tuulutus!

Anonüümne ütles ...

Järgmisena kapo juht siis võib juba kindlamalt ühe kolmetähelise erakonna hingusele lasta ja nende juhid trellide taha saata!Muidu see varastamine ei lõppe eales.Pean silmas miljardit läbi ee ja sadu miljoneid läbi teiste e-ga algavate riigiasutuste.

Anonüümne ütles ...

Kuidas saab ameti juht võimuerakonda hingusele saata, kui tema koht on neist sõltuv?
Vaheri asemele võiks panna aga selle kuluhüvitisi kinnitamast keeldunud ja vallandatud töötaja ...või siis Basiilio Pihli, kes peab elatuma Mupo juhutöödest?

Anonüümne ütles ...

Minul tekkis küsimus, millest selline äkiline rünnak Vaheri vastu..emb-kumb, kas sellel vallandatud raamatupidajal oli rohkem sõpru ja söakust vastu hakata ja kätte maksta, kui eeldati..või, teine mõte, mis peast läbi käis - alles mõned päevad tagasi esines Vaher, entusiastlikult käsi hõõrudes, televisioonis ja teatas, et neil on uued juhtlõngad selle surnuna leitud Narva koolitüdruku juhtumi uurimises..ma ei taha midagi väita aga nii krdi kummaline ajastus,

Inno ütles ...

Narva tüdruku osas on politsei teatanud pea iga kuu mingist uuest juhtlõngast, ja tavaliselt alati siis, kui selle juhtumi vastu suuremat huvi ilmutatakse, enamasti siis, kui mõni laps kaduma läheb. Nii et see kokkusattumus oli üpris tõenäoline ja selle taha ei saa muid eksimusi peita.