laupäev, 6. veebruar 2016

Mulle täitsa meeldib Varro Vooglaid

Vaatasin Tallinna TVst saadet Mõtleme veel (Tallinna TV pakub väga mugavat võimalust vaadata saateid välismaal internetist iPadi ja Apple TV abil), kus stuudios oli Varro Vooglaid. Varrot on viimasel ajal kritiseeritud kui venemeelset, aga ma pean tunnistama, et mulle täitsa meeldib Varro (kuigi me kunagi Irjaga kritiseerisime teda abordivastaste seisukohtade tõttu), eriti see, kuidas ta võitleb traditsioonilise perekonna eest. Müts maha selle mehe ees!

Mul pole küll midagi homode vastu, ma ei leia, et neid tuleks taga kiusata või vangi panna nagu seda on tehtud varem Eestis ja tehakse praegu näiteks Saudi Araabias. Ma leian, et riikides, kus pole probleemi rahva püsimajäämisega, näiteks Saksamaal või USAs võib homosuhteid igati propageerida ja kasvõi teistele eelistada. Aga Eestis, kus rahvas on väljasuremise äärel, demograafilise katastroofi olukorras on tõesti kohatu pöörata kogu aur sellele, et saaks võrdsustada homoseksuaalsed suhted traditsioonilise abielu ja perekonnaga. Eestis, vastupidi, tuleks kõigepealt tõsta au sisse perekond, sinna peaks minema kogu aur. Et oleks rohkem traditsioonilisi peresid, et pered tunneks end kindlamalt ja et sünniks rohkem lapsi. Homode eelistamine viib eesti rahva paratamatult hukatusse, see on fakt.

Ja kui Vooglaidi süüdistatakse venemeelsuses, kui eesti rahva püsimajäämine on venemeelne, siis olen ma valmis olema ka venemeelne. Õigupoolest on vene rahvas samuti kiiresti hääbumas, seda paljuski nõukogude taaga tõttu ning vene ja eesti rahval on seega ühine huvi ja eesmärk see hääbumine peatada ja tõusule pöörata. Lääneriike hääbumine sellisel viisil ei ohusta, seda põhiliselt suure sisserände tõttu. Eesti probleeme sisseränne ei lahenda, kuna see seab eesti rahva püsimajäämise veel suuremasse ohtu.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Facebookis on isegi selline lehekülg nagu "Mulle meeldib Varro Vooglaid":

https://www.facebook.com/varrovooglaidftw/

Ühiskonnas on liiga suur komme suruda alla ja püüda naeruvääristada õigustatud kriitikat. Varro Vooglaid ei lase end sellest kõigutada. Lugupidamine!