esmaspäev, 1. veebruar 2016

Postimees panigi kommentaariumi kinni, võidavad Facebook ja Delfi

Väljavõte Postimehe veebist.

Nagu Postimehe veebist näha, pole seal enam ühtegi kommentaari. Võidavad Delfi ja Facebook, eriti viimane, kuhu on üle kandunud valdav enamus kommenteerimisest veebis.

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Vaba kommentaarium kajastas liiga selgelt rahva viha ja viletsust, mis ei olnud vastavuses valitsuse häälekandja kontseptsiooniga.
Isemõtleja jaoks võiks see PM täitsa olemata olla.

Inno ütles ...

Olukord sarnaneb üha enam nõuka aja lõpuga, kus valitsejad ei suutnud enam rahva viha kontolli all hoida ja tegid ühe vea teise järel.

Anonüümne ütles ...

Kogu see täiesti Orwellilik jutt sotsiaalmeedia kontode taustakontrollist on muidugi omaette tase nende poolt, kas siis täielik lapsesuulisus või teadlik üritus hirmutada.

Anonüümne ütles ...

Anti-Delfi
Ei tea kas seda Delfitki maksab nii kiita. Seal on kah küllalt olnud teemasid mida ei või kommenteerida ja üldse on nende suunitlus (EPL, Paris jne.) minu jaoks ebameeldiv. Olen muutnud neid portaale mida sagedamini vaatan, eelmisest kevadest saadik Delfi nende hulka enam ei kuulu. Ilmselt siis nüüdsest ka Postimees.

Anonüümne ütles ...

Orwelli mitteuskujale.
Töötasin mõned aastad asutuses, kus leidis aset prohmakas, mida ei olnud avalikkuse eest varjata. Pressis ilmus selle asutuse juhi suhtes õel kommentaar, mille autori kohta oli direktoril (reformierakondlane) paari päeva pärast täpne info olemas! Isik ei olnud muide sama asutuse töötaja.
Sain direga sel ajal hästi läbi ja ta ise rääkis mulle.
Seega ei ole IP teadasaamiseks vaja mingit kohtu luba.

Indrek Särg ütles ...

uueduudised.ee
obektiiv.ee

Sipsik ütles ...

Postimehe toimetus, nagu muide ka delfi, on liberaalide hugbox. No ei lootnud kah eriti, et üks liberaalne häälekandja suudab taluda konservatiivsete meeleolude esilekerkimist kommentaariumis.