esmaspäev, 15. veebruar 2016

Seksikaimate meeskirjanike esimese vooru pani kinni Sven Kivisildnik!

Sven Kivisildnik, väljavõte ohmygossip.com veebist.

Kaur Kenderi kriminaalprotsessile pühendatud seksikaima meeskirjaniku konkursi esimese vooru pani kohvikuliste tahtel kinni ehk võitis ülekaalukalt luuletaja Sven Kivilsildnik, kes sai 17 häält. Teist-kolmandat kohta jäid jagama hetke kõige skandaalsem, lapsporno valmistamisega süüdistusega kohtu alla antud kirjanik Kaur Kender ja luuletaja/poliitik Juku-Kalle Raid 8 häälega ning neljandat-viiendat äsja romaani „Vee peal” avaldanud kirjanik Olavi Ruitlane ja Kaur Kenderi vastu teravalt sõna võtnud kriitik Mihkel Kunnus 6 häälega. Auväärse kuuenda koha sai vanema generatsiooni luuletaja Priidu Beier 5 häälega (temast jäi vaid ühe häälega maha Urvaste poeet Contra ehk Margus Konnula).

Kuna uusi küsitlusi ei ole hetkel võimalik üles panna, siis praeguse seisuga on seksikaim meeskirjanik ilma igasuguse kahtluseta Sven Kivisildnik. Juhhei!

NB! Niipea kui küsitlusi on võimalik jälle üles panna, jätkame teise vooru ja seksikaima naiskirjaniku valimisega!! Seejärel seksikaimate ajakirjanike valimine, kuhu on kindlasti asja ka äsja Kenderi suhtes väga raevuka sõnavõtuga esinenud Kaarel Tarandil :).

Kommentaare ei ole: