neljapäev, 24. märts 2016

Endine julgeolekuboss: väljaastumine EList parandab Inglismaa turvalisust

Väljavõte Daily Maili veebist.

See, mis on inglastele ammu selge, ei jõua kahjuks Eestis kohale: nagu ütleb Inglise luureagentuuri MI6 endine boss Sir Richard Dearlove, muudab EList väljaastumine Inglismaa turvalisemaks. EList väljaspool on lihtsam välja saata terroriste ja kontrollida piiri, vahendab Daily Mail.

Huvitav, et Eesti võimud sellest aru ei saa ja jauravad mingist hirmsast vajadusest immigrante massiliselt sisse vedada. Immigrandid teevad asja ainult hullemaks, lisaks tuleb hakata nende elule peale maksma. Eestis on oma rahva olukord veel kehvem kui Inglismaal, seetõttu on tahe immigrante sisse vedada veelgi kummalisem.

Viimaste sündmuste valguses on näha, et EL on ka Eestile selge julgeolekuoht, kuna ELi riikide, näiteks Belgia ja Hollandi võimud lausa poputavad terroriste. EL on muutunud ise terrorit soosivaks organisatsiooniks. Mis kasu on Ants Laaneotsa kisast, et ELi juhivad pehmod, kui Laaneotsa-sugused ise toetavad kahel käel Eesti osalemist ELis ning kaitsevad ELi pehmo-poliitikat. On selge, et Eestist ei sõltu ELis midagi ning kui Eesti valitsus tahab rahvast kaitsta, tuleb EList välja astuda.

Kommentaare ei ole: