esmaspäev, 21. märts 2016

Kadri Simsonil peaks olema häbi

Kohvikul on Kadri Simsoni kohta öelda ainult üht: tal peaks olema häbi Savisaart poole sõnagagi kritiseerida, sest ta ei ole Riigikogu liige mitte tänu oma säravale mõistusele, vaid ainult tänu Savisaarele, täpsemalt tänu Savisaare sõprusele tema isa Aadu Mustaga.

Minu jaoks on vähe nii vastumeelseid poliitikuid kui Kadri Simson - ühelt poolt üdini rumal ja teisalt seda oma rumalust, idiootsust, äärmiselt kitsast maailmanägemist veel laia lõuaga kuulutav. Mõistan täielikult Jürgen Ligi, kelle ilmest võib alati välja lugeda, kui valus tal on Simsoniga ühes telesaates olla.

Võib ju muidugi küsida, et no mille pärast Savisaar teda ometi kunagi edutas, aga ju siis tahtis oma sõbra tütrele head teha, teda maailmas edasi aidata. Olla hea inimene. Küllap on ta ka ise oma veast aru saanud, aga üks loll on pukki lastud ja kui loll pukki saab, siis hoiab ta sest pukist kümne küünega kinni. Õnneks kukub ta selle puki pealt varem või hiljem selle sama lolluse tõttu ka alla ja uuesti tavaliselt ei tõuse.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Vaat see on küll õige. Aitüma, Irja, vähemalt miskit mõistlikku siin öeldud.

Irja ütles ...

Palun väga :).