kolmapäev, 23. märts 2016

Pilk ajalukku: Euroopa islamiseerimine oli Hitleri vana plaan

Miks ei lähe Euroopa Islamiriigi vastu sõtta? Vastus on lihtne: Euroopa tahab ise islamiseeruda. Nimelt oli Euroopa islamiseerimine Hitleri vana plaan ja praegu, kus Saksamaa on tõusnud taas Euroopa juhtriigiks, viiakse ellu Hitleri unistusi.

Nimelt unistas Hitler sellest, et Euroopa oleks islamiseeritud ja sakslased islami impeeriumi juhid. Araablased olid Hitlerist vaimustuses, nad ütlesid, et Allah on valitseja taevas ja Hitler maa peal.  Hitler omakorda ütles, et araablased on sakslastele lähedasemad kui näiteks prantslased. Hitler ütles, et Araabia vabadusvõitlus Lähis-Idas on Saksamaa suurim liitlane Inglismaa vastu.

Nii muslimitel kui sakslastel oli ühine vaenlane- juudid. See liitis sakslasi ja araablasi. Muslimite liider, mufti Haj Amin al-Husseini oli suur Saksa sõber, talle omistati au-aarialase tiitel. Al-Husseini aitas värvata araablasi Saksa sõjaväkke. Samuti tegi Saksaga koostööd toonane Iraagi peaminister Rashid Ali al-Gaylani. Araabias oli sakslaste suurim liitlane Süüria sotsiaal-natsionalistlik partei, mis tegutseb siiani ja on riigis suuruselt teine poliitiline jõud. Praegu on sakslastel araablastega samuti soojad suhted, Saksa kantsler Angela Merkel kutsus möödunud aastal avalikult araablasi Saksamaale elama.

Araablased on sakslastele siiani tänulikud, et nad aitasid Araabia maades kukutada Briti ja Prantsuse ülemvõimu. Sakslased omakorda olid vastu vägede saatmisele Iraaki ja Saksamaal on oluline roll Euroopa islamiseerimisel.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Kas see jutt sai kirja et sülitada Aadu mälestusele