teisipäev, 1. märts 2016

Saksa rännumehe mumifitseerunud keha leiti Filipiinide lähedalt

Väljavõte Daily Maili veebist.

Päris jube: nagu selgub, leiti 59-aastase Saksa rännumehe Manfred Bajorati mumifitseerunud keha tema jahilt Filipiinide ranniku lähedalt, lisaks hüvastijätukiri naisele Claudiale ja perekonnapildid. Naine suri vähki 2010. aastal. Mehe mumifitseerunud keha leiti laua äärest, tema kõrval oli telefon, justkui oleks ta abi kutsunud. Mees oli merel seilanud paarkümmend aastat.

Kirjas seisis: „Kolmkümmend aastat oleme jaganud sama teed. Siis osutus deemonite jõud suuremaks elutahtest. Sa oled läinud. Puhka rahus. Sinu Manfred.” Need sõnad olid kirjutatud mereteemalisse veebifoorumisse kaktusguenther.de. Manfredi murtud mastiga aluse ja surnukeha leidsid kaks kohalikku kalurit. Jahi kabiin oli poolenisti vee all ja sellest leiti perekonnafotod.  Seni pole selge, kui kaua Manfred surnult mööda merd ringi sõitis või miks ta suri, aga võimude kinnitusel polnud surm vägivaldne.

Sõbra kinnitusel tegi Manfred viimase sissekande Facebooki oma sünnipäeval aasta aega tagasi. Abikaasa, kellega nad lahutasid 2008. aastal oli varem temaga reisidel kaasas. Kaks aastat hiljem suri naine vähki.

Kommentaare ei ole: